Tips&Tricks

Metode sa scapam definitiv de cosurile de pe fund

Potrivit oamenilor de știință acneea de pe fese apare din cauza chiloților tanga. Cu toate că poate apărea la oricne și este un lucru aproape normal, nu toată lumea are așa ceva, astfel că apariției acneei în acele zone poate să provoace frustrări la unele persoane, mai ales în momentele de intimitate cu partenerul.

Deși pare ciudat să ai coșuri pe fund, aflați că acneea poate să apară pe orice parte a corpului, din vârful capului până în tălpi, așa că nu este de mirare că mici burbonele roșiatice au apărut pe fese.

Însă, vorbind mai pe larg de acneea de pe fese, dermatologul Doris Day spune într-un interviu pentru revista Glamour că renunțarea la chiloții de tip tanga este primul pas care ar trebui făcut în a preveni coșurile de pe fund, informează Gurl.com.

CITESTE SI >>>

Spune-mi unde iti apar COSURI si iti spun de ce boala suferi!

Cum scapam peste noapte de PUNCTELE NEGRE de pe fata

7 trucuri GENIALE sa scapi de PUNCTELE NEGRE de pe fata pentru TOTDEAUNA

„Cauzează frecarea mai mare a pielii cu materialul, iar iritația împreună cu transpirația contribuie la formarea acneei”, spune doctorul Doris Day. Astfel, expertul sugerează să purtăm chiloți normali din bumbac, mai ales când facem efort mai mult.

Dincolo de sfaturile medicilor, există și alte modalități care ne ajută să scăpăm de cosurile de pe fund care-nu-i așa- poate fi uneori cea care ucide pasiunea în dormitor, mai ales în cazul unei partide de dragoste cu un partener pe care de-abia l-ai cunoscut

Deci, cum scăpăm de cosurile de pe fund

Cum scapam de cosurile de pe fund, este o întrebare pe care multe persoane și-o adresează, mai ales femeile, care sunt mai preocupate de aspectul lor exterior.

În primul rând, ca să scăpăm de coșurile de pe fund, ar trebui să purtăm chiloți lejeri, care să lase pielea să respire. Chiloții clasici din bumbac sunt cei mai buni. Nu renunța la ei, decât atunci când ești nevoită.

Ca să scăpăm de coșurile de pe fund, este indicat să purtăm haine largi! O fustă lejeră, vaporoasă este de preferat față de una strâmtă, întrucât cea din urmă creează un mediu ostil favorizând apariția transpirației. Transpirație provoacă apariția coșurilor.

Evitați să stați așezați prea mult timp, pentru a preveni apariția coșurilor pe fund. Deși este un lucru dificil pentru mulți dintre noi, cei care lucrăm la birou cel puțin 8 ore pe zi, statul pe scaun nu lasă porii sensibili de pe fese să respire, astfel că aceștia pot foarte ușor să se înfunde și să provoace iritații.

Deși ar putea să sune ciudat, felul în care facem duș poate influența apariția acneei în cele mai neașteptate locuri, mai ales pe fund. Astfel, este recomandat să ne spălăm corpul la final, după ce ne-am spălat pe față sau pe păr. Răspunsul este simplu: Dacă ne spălăm mai întâi pe corp apoi pe față, toate impuritățile de pe față se împrăștie pe corp și sunt purtate de apă pe diferite părți, inclusiv pe fund, acolo unde, odată creat mediul propice pot provoca iritații pe fese.

Obișnuiți să va exfoliați pielea de pe față? De ce n-ați face același lucru și pe fund? În definitiv și pielea de pe fese este la fel de sensibilă. Exfolierea ajută la indepărtarea pielii moarte care menține reziduurile și bacteriile pe loc și determină o curățare eficientă.

Nu în ultimul rând, folosiți crema pentru acnee pe care o dați pe față și pe fund. Așa putem să scăpăm de coșurile d epe fund, fără a investi bani în tratamente suplimentare.

Dacă v-a placut articolul și vi s-a părut interesant, nu uitați să îl distribuiți pentru a vedea și alții aceste sfaturi.

Comments

comments