Tips&Tricks

Trucuri care te ajuta sa-ti imbunatatesti conexiunea la internet

In zilele noastre internetul este folosit la scara atat de mare, incat nu ne putem inchipui viata fara el. Aproape orice informatie de care avem nevoie este stocata pe internet, astfel ca viteza de conexiune este foarte importanta!

Probabil ca toti am experimentat la un moment dat sentimentul de frustrare atunci cand conexiunea este slaba si pagina pe care dorim s-o accesam nu se incarca.

CITESTE SI >>>

Iluzia optica ce a impartit internetul in doua. Ce nuanta de rosu ti se pare mai inchisa?

Ce înseamnă E, H+, 3G si 4G. Ce simbol de pe mobil iti indica o conexiune la internet mai buna

Cele mai penibile selfie-uri de pe internet! Nu credeai ca astfel de oameni exista – FOTO

Exista insa unele lucruri de care trebuie sa tinem cont pentru a vea o conexiune imbunatatita de internet. Iata cateva sfaturi care va salveaza de nervii unei conexiuni slabe de internet:

In primul rand, evitati sa plasati ruterul in preajma obiectelor metalice sau dispozitivelor electrocasnice precum frigidere sau cuptoare cu microunde, intrucat acestea incetinesc conexiunea la internet si slabesc semnalul

Incercati sa plasati modemul la o inaltime cat mai mare, de exemplu la 2 metri de pamant. De asemenea, ar trebui sa-l curatati constant. Desi pare ciudat, prea mult praf poate ingreuna conexiunea de internet.

O foarte mare grija ar trebui sa aveti la mufele de conectare. Ele trebuiesc in permanenta curatate si, daca este cazul schimbate.

Comments

comments