PARENTING

O mama si-a lasat copii mici in casa, timp de 9 zile, fara hrana pentru a pleca in excursie cu iubitul

O tanara mama din Ucraina a reusit sa socheze intreg internetul prin decizia incredibila pe care a luat-o in legatura cu cei doi copii pe care ii avea.

Parintii din intreaga lume sunt siderati de povestea incredibila a Vladislavei Podchapko, o mamica a doi copii, in varsta de 20 de ani din Ucraina. Femeia si-a lasat copiii in casa si a plecat cu iubitul intr-o excursie timp de 9 zile.

Vecinii au marturisit ca au auzit plansete in toata perioada in care mamica a fost plecata si au batut in repetate randuri la usa pentru a deschide, insa fara niciun rezultat.

Vladislava a plecat dintr-o data de acasa intr-o excursie cu noul ei iubit, ignorand faptul ca cei mici, un copil de 2 ani respectiv de un an au ramas in casa fara hrana.

La 6 zile de la disparitia mamicii, baietelul de un an a murit de foame, in timp ce sora lui a fost nevoita sa stea in aceeasi casa alturi de cadavrul bebelusului, potrivit cotidianului britanic Expres.co.uk.

CITESTE SI >>>

Bebelusul INDESAT intr-un tub de sticla a ISTERIZAT internetul! Explicatia pozei este NEASTEPTATA

Momentul TERIFIANT in care o mama isi apara copilul cu propria viata de doi caini furiosi! „Este o eroina”

Fetita ei a dezvoltat o iritatie INGROZITOARE pe picioare din cauza unui produs alimentar cunoscut! Nu dati asa ceva copiilor

Autoritatile s-au sesizat dea-bia la 8 zile distanta si au spart usa casei pentru a salva copiii.

Fetita de 2 ani este acum in satre grava, iar medicii fac eforturi pentru a o salva.

Ceea ce este si mai socant este explicatia tinerei care s-a intors acasa dupa 9 zile: „Nu stiam ca si copiii pot muri de foame!”

Femeia a fost arestata pentru neglijenta si risca sa faca cel putin 8 ani de inchisoare. Desi a fost salavata, soarta fetitei este inca incerta, iar daca va supravietui va fi dusa intr-un centru de plasament!

Sursa: Express.co.uk

Puteti citi mai multe detalii despre acest caz si in The Sun si DailyMail.co.uk

Comments

comments