DE NECREZUT! Un barbat afla ca o femeie misterioasa se ascunde in dulapul sau de mai bine de un an

O femeie de 58 de ani din Japonia a fost găsită ascunzânu-se în casa unui bărbat, despre care se credea că locuiește singur. Femeia se ascundea în dulapul bărbatului de un an de zile, fără ca acesta să banuiască.

 

Totul a ieșit la iveală în momentul în care bărbatul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a constat cu uimire că din frigider îi dispar constant alimente și s-a decis să monteze o cameră de luat vederi în cameră pentru a vedea ce se întâmplă.

 

Pe înregistrare se observă cum, după ce bărbatul pleacă de acasă, dintr-un dulap poziționat deasupra ușii iese o femeie care începe să cotrobăie prin frigider și fură mâncare.

 

Bărbatul s-a dus cu înregistrarea la poliție, iar autoritățile au prins femeia într-un spațiu de depozitare pentru lenjerii de pat și cuverturi. Din fericire pentru ea, bărbatul nu obișnuia să se uite în dulapul respectiv, motiv pentru care nu a găsit hoțul care își făcuse culcuș acolo.

 

Potrivit relatărilor poliției, in culcușul improvizat din dulap, se aflau și mai multe resturi alimentare și peturi goale, pe care femeia le csustrase de-a lungul timpului din frigiderul bărbatului.

 

„Am căutat în toată casa, în orice colț în care s-ar putea ascunde cineva”, a spus polițistul Hiroki Itakura, potrivit TheTelegraph.co.uk „De-abia când am deschis dulapul  de deasupra ușii am gasit-o. Stătea acolo, ghemuită!”

 

Femeia le-a spus polițiștilor că nu avea unde să locuiască, motiv pentru care a profitat de un moment în care bărbatul a plecat de acasă și a uitat să încuie ușa pentru a intra în casa lui. Se pare că femeia nu i-a furat bărbatului niciodată bani sau alte lucruri, însă s-a folosit de toaleta lși dușul lui.

 

Comments

comments

Author: johnyhilfiger