Descoperire ULUITOARE! Cat dureaza viata dupa moarte

Omenirea a fost intotdeauna fascinata de ce se intampla dupa moarte. Desi raspunsurile sunt putine, un grup de cercetatori crede ca are raspunsul la intrebarea cat dureaza viata de dupa moarte.

In credinta multor popoare exista credinta ca dupa moarte sufletul cunoaste o alta viata. Despre aceasta insa se cunosc foarte putine lucruri sau chiar niciunul. Exista doar speculatii…

Cat dureaza viata dupa moarte

Un grup de cercetatori de la Universitatea din Southampton, Marea Britanie, sustine ca viata de dupa moarte dureaza fix 3 minute. Aceasta este perioada in care constiinta noastra mai ramane inca in stare de veghe, apoi se stinge.

Cu toate ca corpul nostru nu mai prezinta nicio functie vitala si toate organele interne se opresc, constiinta inca mai functionezaza timp de 3 minute. Este rezultatul studiilor indelungate desfasurate de cercetatori pe mai multi subiecti care au incetat din viata.

 

CITESTE SI >>>

DESCOPERIRE SOCANTA! Viermii gigant, descoperiti de biologi, au dat peste cap toata comunitatea stiintifica

STIINTA LA EXTREM! Doi cercetatori au descoperit cum sa INVIE MORTII

De ce murim?! Intrebarea care framanta de zeci de mii de ani oamenirea, ARE IN SFARSIT UN RASPUNS!

Studiul a fost efectuat pe un numar de peste 2000 de pacienti. La fiecare dintre ei s-a constatat ca ramen in viata pana la 3 minute de la instalarea mortii clinice. Aceasta stare a fost denumita „viata de dupa moarte”

De altfel, rezultatele studiului sunt intarite de subiectii care au suferit un stop cardio-respirator. Studiile arata ca 40% dintre acestia au fost constienti de ce se intampla cu ei, chiar daca inima incetase sa mai bata.

“Cercetarea noastră arată că pacienţii, în astfel de situaţii, trăiesc evenimente adevărate chiar dacă inima nu le mai bate”, a spus coordonatorul studiului.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger