FOTO&VIDEO! Primele imagini de la exploziile din Bruxelles, surprinse de camerele de supraveghere! Este TERIFIANT ce s-a intamplat acolo

Cel puţin 28 de persoane au murit, iar alte zeci sunt rănite în urma exploziilor produse pe un aeroport şi în staţii de metrou din oraşul belgian Bruxelles, în ceea ce par a fi atacuri teroriste coordonate, afirmă surse citate de presa belgiană.

Alte două explozii au fost semnalate în staţiile de metrou Schuman şi Maalbeek, foarte aproape de sediul Comisiei Europene.

Niciun cetăţean român nu a fost victimă a atentatelor produse la Bruxelles, marţi dimineaţă, a afirmat premierul Dacian Cioloş, care a adăugat că oficialii români care sunt în vizită de lucru la Comisia Europeană sunt în siguranţă la sediul reprezentanţei permanente a României la UE.

Camerele de supraveghere din aeroport au înregistrat moemntul terifiant în care explozia s-a produs. În imagini se observă unda de șoc provocată de deflagrație și teroarea resimțită de oamenii care se aflau la fața locului și care au început să fugă pentru a se adăposti.

Mai multe imagini au fost surprinse de oameni cu telefoanele mobile și postate pe rețelele de socializare, în speciale pe Twitter

http://deredactie.be/polopoly_fs/1.2608193!image/1694590542.png_gen/derivatives/landscape670/1694590542.png
 
 
 
 

Comments

comments

Author: johnyhilfiger