INTERNATIONAL

INCREDIBIL! Turistii, filmati in timp ce intretineau relatii intime in camera de hotel. VEZI UNDE

Situatie de neimaginat intr-o tara din Africa, acolo unde turistii sunt supravegheati prin camerele video montate in secret in hoteluri.

Un fost angajat, al carei identitate nu a fost facuta publica, a dezvaluit de curand pentru publicatia The Mirror ca in lantul hotelier unde a lucrat, in Zimbabwe, se obisnuia o practica murdara de a spiona turistii din camere.

Turistii erau filmati in timp ce faceau sex

Barbatul spune ca turistii erau filmati in timp ce faceau sex, fara ca acestia sa stie, prin intermediul camerelor de luat vederi care erau montate in camere. Socant este faptul ca multe dintre aceste filmari apar pe diverse site-uri pentru adulti.

Mai mult, barbatul precizeaza ca aceasta ar fi o practica des intalnita in tara lui, in special in capitala Harrare, insa se extinde si in orasele din apropiere. Practica se foloseste in special in hotelurile ieftine, unde controalele sunt rare.

––––––

CITESTE SI >>> INCREDIBIL! Cuplu beat face sex in restaurant,in timp ce o ospatarita ii filmeaza

––––––

“Ideea apartine unor oameni de afaceri nigerieni. Ei instaleaza pe ascuns ecamere de luat vederi, pe ascuns, ca sa surprinda clientii si cuplurile cazate. Inregistrarile sunt apoi vandute. Pot obtine chiar si 900 de euro“, a declarat fostul angajat.

O camera la un hotel ieftin se poate inchiria si cu 13 euro pe noapte. Unii clienti prefera sa inchirieze o camera pentru a intretine raporturi intime cu dame de companie. Doar ca acestia nu stiu ca sunt filmati si ca vor ajunge pe site-urile cu continut pentru adulti. De multe ori, chiar damele de companie care ii insotesc pe barbati sunt implicate in afacere.

Comments

comments