Arhiva

Mituri despre SEX in care credeai orbeste! UITE de ce sunt FALSE

Cei mai multi dintre parintii nostri sau oamenii trecuti de tinerete au avut impresia de-a lungul vietii lor ca sexul este un subiect tabu, despre care nu trebuie sa se stie foarte multe lucruri. Acesta este unul dintre motivele pentru care in jurul unor subiecte legate de aceasta activitate s-au format o serie de mituri.

Este timpul sa spunem lucrurilor pe nume si sa incercam sa demontam acele mituri in care unii credeau orbeste demonstrand ca nu sunt adevarate.

Mituri despre sex pe care le credeai adevarate

Mai mare inseamna mai bine?! Acest mit este unul propagat cel mai des in industria filmelor pentru adulti. In viata reala, poate doar hrani egoul unor barbati mai dotati. S-a demonstrat stiintific ca femeile prefera masculii cu un penis de dimensiuni normale. Acest lucru se intampla pentru ca niciuna dintre ele nu vrea sa experimenteze dureri in timpul penetrarii.

Prima oara doare foarte tare?! Nu se intampla intotdeauna asa. Daca preludiul a decurs ca la carte, iar cei doi parteneri sunt relaxati, femeile nu ar trebui sa simta durere. Acest lucru insa depinde si partenerul pe care o femeie si-l alege pentru a avea primul contact intim.

——————-

CITESTE SI >>>

Atentie! Bolile acestea se iau prin sarut

Te înşală? Felul în care face sex îl dă de gol!

Ce spune forma sanilor despre tine

——————-

Barbatii se gandesc la sex la fiecare 7 secunde. Desi masculii au tendinta de a discuta mai des despre acest subiect, nu s-a dovedit stiintific ca acest lucru se intampla cu adevarat.

Barbatul care are orgasm in 10 minute sufera de ejaculare precoce! Nici pe departe. Sigur, este normal sa fii frustrata, daca barbatul tau termina in 2 minute, iar tu ramai cu ochii pe tavan. Dar, pe de alta parte, oamenii de stiinta spun ca multi barbati nu pot rezista unei partide mai lungi de 5-10 minute.

Femeile care fac sex de la prima intalnire sunt usoare. Si acest mit este fals. Totul depinde de fiecare partener in parte si de legea atractiei. In plus, barbatii care fac acelasi lucru, nu sunt niciodata pusi la zid.

Comments

comments