samsung-galaxy-s4(5)

Samsung Galaxy S4 a fost lansat oficial, in noaptea de joi spre vineri, în cadrul unui eveniment special organizat la Radio Music Hall din New York.

Evenimentul in sine a fost unul original, astfel ca fiecare functie a noului gadget a fost demonstrata de actori prin scenete amuzante.

Lansarea Samsung Galaxy a devenit astfel un adevarat spectacol de divertisment, in care s-a ras si s-a dansat. pustiul Jeremy, care a aparut in teaserele de prezentare a avut un rol important, facand chiar si un numar de step.

Cu ce ne eclipseaza Galaxy S4?

Bateria este mai mare decat cea prezenta pe Galaxy S3, de 2600mAh; deci mai multa putere, durata de viata mai lunga a bateriei. De asemenea, nu este deloc de neglijat si faptul ca incarcarea se face fara fir, un detaliu care face diferenta fata de celelalte smartphone-uri de pe piata.

In ceea ce priveste performantele, Samsung Galaxy S4 are o memorie RAM de 2 GB, camera foto de 13 megapixeli si un ecran Super AMOLED de 5 inch cu o rezolutie de 1920×1080 (full HD).

Samsung Galaxy S4 vine si cu un spatiu de stocare extrem de generos, in functie de varianta pe care o alegem. Astfel, exista 3 variante diferite: cea de 16 GB, cea de 32 GB si 64 GB. Spatiul de stocare intern poate fi extins printr-un card de memorie de pana la 64 GB.

Cel mai asteptat gadget al momentului are si o multime de functii suplimentare, in premiera pentru smatrphone-uri. Astfel, presedintele diviziei mobile Samsung, J.K. Shin a avut placerea sa ne vorbeasca despre functia Sound & Shoot, care permite utilizatorului sa faca o poza care sa fie insotita si de sunetul surprins in momentul respectiv.

Tot la capitolul poze, functia Drama Shoot poate face 100 de poze in 4 secunde. Din cele 100 de poze, telefonul alege automat mai multe pentru crearea unui cadru perfect. De asemenea, camera foto are functia de a sterge automat din cadru persoanele nedorite.

O altă functie permite utilizatorilor sa filmeze cu ambele camere simultan. Optiunea Dual Camera este valabilt si pentru fotografii iar in cazul filmarii camera frontala poate fi oprită sau pornită oricand.

Display-ul Super AMOLED are capacitatea de a se adapta la tipul de continut redat, pentru o experienta cat mai placuta. De asemenea, Samsung Galaxy S4 vine cu functia S Voice Drive, care citeste soferilor mesajele primite si poate scrie mesaje dupa dictare.

Gadgetul va fi distribuit in peste 150 de tari

Comments

comments