O femeie de 21 de ani din Spania a fost salvata de pompieri dintr-un put, in urma unui incident care i-a lasat cu gura cascata.

Echipele de interventie veniti la fata locului au gasit-o pe tanara intr-o fantana, uda si fara chiloti pe ea. Se pare ca femeia facea dragoste cu iubitul ei in timpul incidentului neplacut.

Intamplarea a avut loc in oraselul Ciudad Real din Spania, langa un parc de distractii. Tinerii faceau dragoste in aer liber pe capacul unei fantani, informeaza DailyMail.co.uk.

 

Din pacate, capacul a cedat sub greutatea celor doi, iar tanara a cazut in gol 15 metri. Iubitul fatei, care nu a cazut in pututl buclucas s-a speriat si a luat-o la fuga.

Pompierii au primit un apel de la o persoana necunoscuta, care se presupune ca ar fi tocmai iubitul fetei, care le-a spus ca o persoana a cazut intr-o fantana.

La sosirea echipajelor, fata a fost scoasa din apa cu hipotermie si a fost transportata de urgenta la spital. Pompierii au constatat cu stupoare ca femeia nu avea lenjerie intima.

 

 

 

 

 

 

Comments

comments