Astrologie

Top 5 zodii obsedate de control

Mai jos, am alcătuit un top 5 al zodiilor obsedate de control, pe baza informațiilor obținute, pe seama astrelor, planetelor și a modului cum influențează acestea stările noastre și schimbările de comportament.

 

 Balanța

Persoanele născute sub acest semn zodiacal se dau în vânt după tot ce înseamnă echilibru. Din această cauză, de multe ori când simțiți că acest echilibru vă este pus în pericol încercați să vă apărați prin toate metodele pentru a fi exact așa cum vă doriți și pentru a ajunge în punctul pe care îl așteptați. Cu toate acestea, când vorbim de control, vorbim de un control asupra dumneavoastră și nu asupra celor ce vă înconjoară și din acest motiv, “nebunia se revarsă asupra curățeniei sau a organizării fiecărui eveniment din cadrul unei zile.

 

 Pești

Spre deosebire de Balanțe, Peștii sunt obsedați de un control asupra celorlalți și mai puțin asupra lor înșiși. Le place să dea ordine și să fie șefi, cu cât mai puțină implicare fizică sau emoțională. Partea exagerată este atunci când acest control este dus la extrem și ajung să manipuleze persoanele din jur pentru a-și atinge cele mai ascunse scopuri. Controlul este deținut când este vorba de partener sau de familie, în special.

 

Citeste articolul complet pe YVE.ro

 

Comments

comments