BIZAR

Are 2,57 metri si cantareste 200 de kilograme! Este oficial CEL MAI MARE OM de pe planeta

Un bărbat din Ucraina este cel mai înalt din lume, măsurând 2, 57 de metri și cântărind 200 de kilograme.
Ucraineanul Leonid Stadnik a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai mare om de pe Pământ, depășind recordul anterior stabilit de un bărbat din China.
Puseul de creștere al lui Stadnik a început la vârsta de 14 ani, după o operație pe creier care se pare că i-ar fi stimulat glanda pituitară, care secretă hormonul de creștere uman.
De atunci, bărbatul a crescut fără oprire, ajungând să fie un gigant printre sătenii săi. Numai păalma sa măsoară 31 de centimetri, echivalentul unui picior normal, mărimea 45.
Din fericire, ultimul test medical a indicat faptul că bărbatul a început să se oprească din creștere și starea lui de sănătate este stabilă.
În prezent, Leonid locuiește cu mama lui, Halyna, în sătucul Podolyantsy din nord-vestul Ucrainei, având grijă de casa familiei și grădină.
Născut din părinți cu înălțimi normale, tatăl avea 1,73 m  și mama 1.52 m, Stadnyk a fost desemnat cel mai înalt om din lume, însă recodul nu a fost niciodată verificat, întrucât bărbatul a refuzat în repetate rânduri să fie năsurat de către reprezentanții Word Guiness Book of Records.
Leonid Stadnik are acum 37 de ani și este medic veterinar. El are o înălțime cu 20 centimetri mai mare decât fostul titular la recordul de cel mai înalt om din lume, Bao Xishun din China, care măsoară 2, 37 de centimetri.

tallest-men-4.jpg

tallest-man3.png

tallest-man5.png

 

Comments

comments