BIZAR

Sigur ai auzit de mamici care nasc in apa, dar N-O SA GHICESTI cum vrea un cuplu SA-SI ADUCA PE LUME PRIMUL LOR BEBELUS:

insarcinata-asistata-delfini

Mamicile din ziua de azi au inceput sa recurga tot mai mult la metode neconventionale de a naste, cum ar fi nasterea acasa sau in apa. Un cuplu din Carolina de Nord, SUA, a ales sa mearga si mai departe, dorind ca nasterea celui mai nou membru al familiei lor sa fie asistata de…delfini!

Presa locala, citata de Pawnation.com, scrie ca Hether Barrington, de 27 de ani va naste in iulie. Cuplul deja a plecat spre Hawaii, unde stau la fondatorul Institutului Sirius, Star Newland, un om care si-a dedicat intreaga sa munca stiintifica studiului delfinilor.

Cei doi indragostiti vor petrece urmatoarele saptamani incercand sa stabileasca o conexiune cu delfinii: "Este vorba de revenirea la conditia de a fi om si de a coexista cu celelalte vietati ale planetei, inclusiv delfinii", a spus Hether care se pare ca se declara entuziasmata de aceasta experienta

"Nasterea in preajma delfinilor poate fi o experienta unica pentru mama care trece atunci prin momente dramatice. Comportamentul delfinilor este menit sa o calmeze pe viitoare mama" a mai spus Hether.

 

insarcinata-asistata-delfini1

Comments

comments