INTERNATIONAL

COSMARUL PROSTITUATELOR nigeriene de pe strazile din Italia, surprins intr-un PICTORIAL SFASIETOR

Multe femei care provin din țări extrem de sărace, precum Nigeria ajung să devină victime ale traficului de carne vie, fiind batjocorite și jefuite de proxeneți.

Multe femei nigeriene sunt păcălite de proxeneți, care le ademenesc promițându-le că vor lucra ca dădace sau muncitoare în fabricile din Italia. În realitate, femeile sunt aruncate în stradă, acolo unde ajung să lucreze ca prostituate.

Un fotograf italian a surprins în imagini coșmarul femeilor nigeriene care sunt obligate sa muncească în peninsulă ca dame de comanie.

 

Elena Parfino a realizat pictorialul, după ce a observat femeile africane de pe marginea drumurilor din Italia. „Am vrut să le spun povestea. Am lucrat la acest subiect timp de câțiva ani, concentrându-mă pe filiera italiană”, a spus femeia care a mai adăugat că aceste femei sunt ademenite cu promisiuni și li se spune că vor câștiga un ban cinstit muncind ca dădace sau în fabrici.

 

Traficanții le cer acestor femei bani pentru cheltuielile cu transportul și cazarea. Din nefericire, ele ajung să fie forțate să se prostitueze în stradă. Statisticile din Italia arată îngrijorător: 80% dintre femeile din stradă provin din Nigeria.

 

„Fotografiile mele vor să scoată la iveală acest fenomen ce afectează Italia de la nord la sud și afectează viața a mii de nigerieni și italieni”, mai spune Elena Perlino.

 

 

 

 

 

[fvplayer src=’http://d4413.allmyvideos.net/d/ycmkd4xiyq5dh6lnb3gi73woh5qcanouhos2xgf72ii5x5yuy5o5vtre4nsbseq/video.mp4′]

Comments

comments