Monden

Pentru a fi frumoase unele vedete ar face orice, indiferent de pret! Ce si-a pus pe fata pentru a scapa de riduri

Stim cu totii ca frumusetea are un pret, insa pentru unele fotomodele, pretul pe care il platesc pentru a fi frumoase este uneori mult peste limita bunul simt. Din pacate, nu sunt putine vedete care arunca banii pe fereastra intr-un mod cu totul si cu totul inexplicabil

 

Fosta iubită a lui Leonardo Di Caprio, Bar Rafaeli, a vrut sa incerce un nou tratament pentru fata ei. Cunoscutul model și-a aplicat pe față o mască ,apoi a postat imaginea pe internet.

 

Bar Rafaeli a postat imaginea care o înfățișează la salonul de cosmetică fcu o mască pentru înfrumusețarea tenului pe față. Nu ipostaza este una neobișnuită ci tipul de mască.

 

 

În fotografia care a făcut înconjurul internetului, Bar Rafaeli își aplică pe față o mască din aur de 24 de karate. Nu este singura care aplică un astfel de tratament, însă Bar este de părere că masca din aur are proprietăți miraculoase, reîntinerind tenul și eliminând ridurile inestetice.

 

La rândul lor, Cameron Diaz și Nicole Kidman au folosit de-a lungul timpului astfel de măști, după cum au precizat în diverse interviuri acordate la televizor.

 

Comments

comments