Cum arata baiatul si nora fostului ministru Ioan Rus, care crede ca nevestele celor din diaspora sunt curve

Cum arată fiul si nora lui Ioan Rus, fostul ministru al Transporturilor

După ce a reușit să stârnească valuri de indignare în urma declarațiilor pe care le-a făcut referitoare la românii care lucrează în străinătate, toată opinia publică a început să-și îndrepte atenția asupra familiei fostului ministru Ioan Rus

Fostul ministru Ioan Rus a declarat că cei care lucrează în străinătate au copii care se transformă în golani și neveste care devin curve.

Asa arata fiul lui Ioan Rus și iubita lui

denisa-pastor2.jpg

Denisa Pastor f[cea tot posibilul în 2009 să se facă remarcată, apărând deseori în presa de scandal în imagini incendiare. 4 ani mai târziu, efortul său s-a dovedit benefic, întrucât a devenit iubita lui Alex Rus, fiul lui Ioan Rus, fiul fostului ministru.
 
După ce acest episod, viața Denisei s-a schimbat radical, începând să se tuneze tot mai des.
 
denisa-pastor3.jpg
 
 
Denisa este studentă la Facultatea de Drept, Dimitrie Cantemir din Cluj Napoca, și e deja obișnuită cu traiul în lux, Alx ținând-o în puf și dăruindu-i vacanțe scumpe. De anul Nou, în 2015, cei doi au fost în vacanță în Dubai, iar vacanțele de vară le petrec la hotelul Maxx Royal Belek, hotel de cinci stele din Turcia.
 
Aici, un sejur de opt nopți costă peste 4.000 de euro, o sumă pe care majoritatea românilor nu o câștigă într-un an de muncă.
 
„România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari-betonişti, zidarişi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1500 de Euro salariu. V-O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă. De 700 de Euro vin acasă jumătate”, a declarat Ioan Rus, fostul ministru al Transporturilor
 
 denisa pastor iubita lui alex rus

 

 

 

 

 

Comments

comments

Author: johnyhilfiger