ACTUAL

S-a schimbat LEGEA. Permisul auto NU se mai obține ca si pana acum! VEZI modificarile

O Ordonanta de Urgenta vine sa modifice modalitatea de obtinere a permisului auto in Romania. Astfel, pentru a putea deveni sofer cu acte in regula pe strazile patriei, poti sa sustii proba practica de mai multe ori.

Potrivit Avocat.net, cei care sunt respinsi la proba practica a examenului de obtinere a permisului auto, nu vor mai fi nevoiţi să susţină din nou proba teoretică, potrivit unui act normativ publicat vineri în Monitorul Oficial.

Asta inseamna ca cei care reusesc sa treaca de proba teoretica, pot sa sustina proba practica de mai multe ori, in cazul in care o pica. Inainte de aceasta masura legislativa, candidatii care picau proba practica erau nevoiti sa sustina din nou proba teoretica.

–––––––

CITESTE SI

Fostul iubit a pus poze cu ea dezbracata pe internet, ca sa se razbune ca l-a parasit

Modificari MAJORE in Legea Educatiei! Ce se va intampla daca o sa ai media 5

Lovitura pentru studenti! Nu vor mai avea voie PRIN LEGE sa faca asta

–––––––

Ordinul Ministerului Afacerilor Interne nr. 97/2015 pentru modificarea şi completarea Ordinului MAI nr. 268/2010 privind procedura de examinare pentru obţinerea permisului de conducere a fost publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 639 din 21 august şi va intră în vigoare în dată de 5 octombrie.

“Candidaţii declaraţi respinşi la proba practică pot fi programaţi pentru susţinerea unei noi probe după o perioada de cel puţin 15 zile, cu achitarea taxei de examinare şi prezentarea dovezii care atestă efectuarea a cel puţin şase ore suplimentare de pregătire practică într-o şcoală de conducători auto autorizată”, prevede ordinul.

 

Comments

comments