WOW

Predictia HALUCINANTA a lui Nostradamus despre cel de-al III-lea Razboi Mondial: „Va incepe cand Camila va bea apa din Dunare”

Mai multi profeti au atras atentia de-a lungul timpului asupra izbucnirii celui de-al treilea razboi mondial, printre care si Nostradamus.

Intr-unul dintre catrenele sale, Nostradamus a spus ca al treilea razboi mondial va fi unul extrem de sangeros, iar la sfarsitul sau nu vor mai exista decat doua natiuni.
Catrenul care face referire la cel de-al treilea razboi modial ar trebui sa ne dea serios de gandit, in conditiile in care acesta suna cam asa:

În Dunăre şi Rhin va veni să bea,
Cămila cea mare, și nu e pocăință
Ronul va tremura mai tare decât Valea Loarei
Și în apropiere de Alpi, Cocoșul îi va ruina.

Catrenul respectiv face referire la un razboi care va izbucni in momentul in care Camila va incepe sa bea apa din Dunare si din Rin. Cum Nostradamus a folosit un limbaj codificat pentru a-si exprima opiniile, camila cea mare ar putea sa insemne populatia araba sau o coalitie a statelor arabe care va ajunge sa invadeze Europa pana la Dunari si Rin, dupa cum precizeaza specialistii citati de ampress.ro.

––––––––––-

CITESTE SI >>>

Nimic nu pare iesit din comun la aceste sculpturi la prima vedere! Daca le privesti de la distanta ramai mut ce ascund

Si-a clatit gura cu ulei in fiecare seara, timp de 2 saptamani! Ce s-a intamplat cu dintii ei

Punctul miraculos de pe mana care te scapa de dureri

––––––––––

De asemenea, Camila poate sa reprezinta populatia musulmana care la ora actuala traieste in Europa, in special in Franta si Germania.

Conform spuselor lui Nostradamus, aceasta armata sangeroasa (reprezentata de Camila) va devasta Germania si Austria, dar va fi invinsa de Franta in apropierea muntilor Alpi.

Pe baza interpertarilor catrenelor lui Nostradamus, specialistii spun ca acesta ar fi prevestit ca in urma acestui razboi devastator, care se preconiza ca va izbucni oricand dupa anul 2013 sa ramana doar doua tari, India si China.

Comments

comments