Sanatate

Este socant ce au descoperit de curand medicii! Ce ne mananca de vii, din interior? Toata lumea mananca acest tip de carne

Mai multe religii raspandite la nivelul intregii lumi interzic consumul de carne de porc, carnea provenita de la acest animal fiind considerata murdara! Exista insa o explicatie logica in spatele acestei afirmatii sau este doar o credinta mistica?

Ceea ce pare doar o superstitie religioasa poate fi insa demonstrata in zilele noastre prin stiinta. Si cercetatorii au facut niste descoperiri tulburatoare, in urma studierii mai multor esantioane de carne de porc.

Procii sunt cunoscuti ca fiind animale care se hranesc cu aproape orice gasesc in natura. Acest lucru implica si materii fecale, urina, alimente alterate: Din nefericire sistemul digestiv al porcului nu este capabil sa dizolve toate microorganismele daunatoare pe care le ingereaza. Adevarul este ca un porc digera tot ceea ce ingurgiteaza in maximum 4 ore. Acesta este si motivul pentru care acumuleaza foarte multa grasime.

Toate bacteriile si organismele pe care nu le poate distruge se acumuleaza in organism, in special in celulele de grasime, care ulterior pot sa se transmita la om, daca acesta consuma carnea care, eventual nu a fost suficient prajita sau fiarta.

CITESTE SI >>>

Te vei grabi sa te uiti in oglinda cand vei afla ce anume traieste chiar acum pe fata noastra

De ce este bine sa NU faci patul dimineata

Atentie! Bolile acestea se iau prin sarut
Testele efectuate de Agentia pentru Protectia Consumatorului din SUA pe 200 de mostre de carne de porc au aratat faptul ca 69% dintre aceasta era infestata cu numeroase microorganisme numite stiintific Yersinia enteroclitica. Aceste organisme microscopice pot sa produca febra, dureri gastro-intestinale, diaree si crampe stomacale.

Porcii sunt adeseori gazde pentru diversi paraziti, multi dintre ei putaand fi transmisi la om, in urma consumului de carne. printre cei mai importanti, MyiLife.com nosteaza ca ar fi: Taenia solium, un parazit intestinal care infecteaza tesuturile din jurul sau si duce la scaderea in greutate si lipsa apetitului, Trichinella, un parazit care poate fi mortal.

Studiile arata ca prin gatirea corespunzatoare a carnii de porc, acesti paraziti, care pot sa creeze probleme grave in organismul uman, pot fi eliminati. Cu toate acestea, nu se stie clar care este temperatura optima de gatire a carnii pentru ca parazitii sa dispara


Comments

comments