Sanatate

Din ce cauza apare durerea? Invata sa faci legatura dintre coloana vertebrala si celelalte organe

Este posibil să fi observat că uneori problemele pe care le suferi la coloana vertebrala afectează si alte părți ale corpului și poate cauza dureri în zone ale corpului complet diferite.

In astfel de cazuri, în mod normal, tratarea acelei afecțiuni mută accentul de la afecțiunea reală, astfel că demersul nu dă randament.

Acesta este motivul pentru care ar trebui să acordăm întotdeauna atenție deosebită coloanei vertebrale și afecțiunilor sale.

Prin urmare, atunci când simțim durere în zona coloanei, ar trebui să învățăm să facem legătura între nivelul coloanei vertebrale unde există durerea și celelalte organe, pentru a putea diagnostica problema reala.

Trebuie doar să determinăm zona dureroasa a coloanei vertebrale, și, astfel, putem indica probleme cu anumite organe.

Graficul de mai sus ne arată legătura dintre organele corpului și coloana vertebrală. Din imaginea de mai sus, putem obține o imagine clară a problemelor pe care le putem vindeca, atunci când semnalăm dureri ale coloanei vertebrale. De exemplu, medicii susțin că aproximativ 70% de dureri de cap provin de la coloana vertebrală.

CITESTE SI >>>

„Laptele de aur”, bautura miraculoasa care iti poate schimba viata

Iata de ce trebuie sa consumi o lingura de ulei de masline in fiecare dimineata

Planta romaneasca miraculoasa care intareste vederea si tine cancerul la distanta

Durerile coloanei resimțite în zona pieptului pot indica probleme cu stomacul, intestinul sau inimă. Problemele în partea lombară a coloanei vertebrale nu afectează doar partea inferioara a spatelui, dar poate fi, de asemenea, resimțite ca dureri la nivelul coapsei, a șoldurilor, si pot provoca chiar probleme grave de mers.

Alte probleme de sanatate, cum ar fi sunetele ciudate în urechi, dificultatea de a înghiți sau problemele de alimentație pot fi, de asemenea, rezultate ale unei disfuncții ale unui disc intervertebral.

Ca o concluzie, tratarea coloanei vertebrale și întărirea acesteia ne poate ajuta să eliminăm diverse probleme cu alte organe ale corpului.

Comments

comments