Sanatate

Ce se intampla in corpul tau daca mananci usturoi si miere pe stomacul gol, timp de 7 zile

Usturoiul este unul dintre ingredientele cel mai des utilizate în bucătăria din întreaga lume. Acesta oferă gust bun mâncării, dar, de asemenea, este foarte puternic și poate vindeca multe boli.

Consumat crud, usturoiul poate fi un medicament uimitor de puternic, mai eficient decât un antibiotic.

CITESTE SI >>>

O lingurita pe zi din acest amestec, pe stomacul gol curata rinichii de toxine si regleaza digestia

Amestecul care topeste INSTANT grasimea de pe burta! Consumat in fiecare dimineata…

Ce se intampla daca mananci usturoi si miere pe stomacul gol timp de o sapatamana! Rezultatele sunt MIRACULOASE

La ce este bun consumul de usturoi crud

Usturoiul poate scadea tensiunea arteriale si colesterolul, previne bolile de inima si atacul de cord. De asemenea, poate opri efectele asterosclerozei.

Dacă suferiți de afecțiuni, cum ar fi tuse, răceală, gripă, mușcături de insecte și infecții fungice, un cățel de usturoi vă poate ajuta pentru a le combate.

Mai mult decât atât, usturoiul poate ajuta să combateți simptomele osteoartritei, a diabetului zaharat, și a prostatei mărite.

Usturoiul poate imbunătăți imunitatea și capacitatea organismului de a elimina toxinele. Atunci când este combinat cu ceapă și ghimbir, acesta poate ajuta la detoxifierea organismului.

Cum se folosește usturoiul?

Cel mai bun mod de a consuma usturoi este crud, deoarece alicina, ingredientul activ este eliminat prin căldură. Zdrobiți un cățel și lăsați-l timp de 15 minute înainte de a-l consuma. Atunci când îl zdrobiți, se activeaza o reactie care face alicina mai pregnantă.

Usturoiul ar trebui să fie consumate pe stomacul gol, pentru că în cazul în care stomacul este plin de alimente, nutrienții săi sunt mai greu de absorbit și digerat.

Usturoi crud si miere

Tăiați 2-3 catei de usturoi în bucăți mici. Amestecați-i cu o lingură de miere.

Consumați această combinație în fiecare zi, vei fi mai plini de energie și mai sănătoși.

Usturoi pentru gripă

Purtați mănuși dacă aveți pielea sensibilă și nu frecați ochii tăi atunci când face acest amestec, deoarece unele dintre uleiurile naturale ale usturoiului pot declanșa o erupție pe piele.

Ingrediente necesare:

jumatate de ceapa galbenă fărâmițată
5 căței de usturoi tocat
2 ardei iuți roșii fărâmițați
1 lingură de ghimbir tocat
sucul stors de la 1 lămâie
Oțet de mere

Cum se pregătește?

Într-un borcan de 350 ml sau 500 ml puneți ceapa fărâmițată. Adăugați apoi usturoiul tocat, ardeiul iute roșu și ghimbirul tocat. Stoarceți lamaia intr-un castron separat, aruncați semințele și apoi turnați sucul în borcan.

La final, adăugați oțet de mere și lăsați aproximativ un cm, âîn partea de sus a borcanului. Închideți apoi borcanul și puneți-l într-o cămară sau într-un loc ferit de razele soarelui.

Utilizați acest remediu tonic pentru dureri în gât, când simțiti că sunteți răciți sau aveți gripă.

Comments

comments