PARENTING

Tatal isi tine in brate fiul grav bolnav, sub dus! Motivul iti va da fiori pe sira spinarii

O imagine în care un tată își ține copilul în brațe în timp ce apa de la duș șiroiește peste ei a devenit virală pe internet.

Imaginea a emoționat zeci de mii de oameni pentru că poartă cu ea o poveste emoționantă ce exprimă sacrificiul pe care un părinte este dispus să-l facă pentru copilul său.

CITESTE SI >>>

A gasit 2 bebelusi la gunoi si i-a dus acasa, cand sotia a facut o descoperire socanta

Fetita ei de 2 ani s-a incaltat cu sandalele primite cadou! Continuarea te va face sa plangi

Copilul vostru poarta pantaloni scurti ca astia?! Iata de ce este IN PERICOL si trebuie sa-l verifici IMEDIAT

Se întâmpla în anul 2014, când unul dintre gemenii unei familii s-a îmbolnăvit de salmonela, o bacterie extrem de periculoasă și care pune viața copiilor în pericol. Tatăl și-a petrecut ore în și sub duș, ținându-și micuțul în brațe pentru a-i reduce febra și a-l lăsa să vomite de fiecare dată când simțea nevoia.

Mama înduioșată și copleșită de moment a făcut o poză pentru a imortaliza tragicul evenimentului.

„A fost un moment puternic pentru noi, ca părinți. În timp ce stăteam lângă ei în duș, am fost așa de copleșită de scena din fața mea. Acest bărbat, soțul meu și tată…Era așa de răbdător și de blând, dar și puternic cu micul nostru copil stând în brațele sale. Îi șoptea mereu că totul va fi bine și că va avea mereu grijă de el. Fox a fost mereu mult mai apropiat de mine decât de tatăl său, a fot mereu un fel de <<<geamănul meu>>>. Se cățăra mai mult pe mine, decât pe el și mereu mă alegea pe mine pentru a sta în brațe. Dar, în acel moment avea nevoie de tatăl lui mai mult decât orice pe lume”, a spus femeia.

„Am ieșit de sub duș, am luat camera și am făcut câteva fotografii pe care le-am făcut ulterior publice. Dincolo de nuditate și faptul că am depășit linia intimității, fotografia exprimă mult mai mult de atât”, a adăugat aceasta.

Femeia a fost criticată pentru că a postat o imagine atât de intimă pe internet. Ba mai mult, rețeaua de socializare Facebook a eliminat-o după mai multe plângeri venite din partea utilizatorilor. Ulterior, Facebook a ajuns la concluzia că nu violează termenii și condițiile rețelei.

După un val de reacții negative, femeia care a adăugat imaginea pe Facebook își explică gestul în fața tuturor:

„Familia mea este diferită față de a voastră. Dar acest lucru nu vă dă dreptul să-mi indicați ce este bine pentru familia mea. S-ar putea ca voi să nu faceți poze cum fac eu, însă acest lucru nu vă dă dreptul să îmi interziceți să exprim experiențele mele într-un mod necenzurat. Poza nu are nimic în comun cu sexualitatea. Nu sunt dezvăluite zone intime și nu ar trebui să lezeze pe nimeni”

Pe lângă valul de reacții negative, imaginea a primit și nenumărate aprecieri, fiind distribuită de zeci d emii d eori de utilizatorii rețelei de socializare care s-au înduioșat de povestea din spatele ei.

Comments

comments