PARENTING

Ambii parinti aveau peste 1,80 m inaltime! Dar cand bebelusul lor s-a nascut, nu se asteptau sa se intample acest lucru

O femeie in varsta de 23 de ani din Australia si sotul ei au primit vestea ca vor fi parinti cu foate mare bucurie. Isi facusera o mie si una de planuri despre cum va arata bebelusul lor, incat vestea ii facuse cei mai fericiti oameni de pe pamant.

Dupa 12 saptamani de la aflarea vestii, medicii i-au facut viitoarei mamici o noua ecografie, care din pacate nu prevestea lucruri prea frumoase!

Cu doar inainte de cateva luni de la nastere, medicii au facut o constatare socanta despre bebelusul lui Jaime Jenkins si a partenerului sau, Jakob Lang,, din Sidney, Australia. Micutului nu i se dezvoltasera inca plamanii deloc, iar sfatul medicilor a fost unul tansant: sa renunte la bebelus!

„Ii simteam loviturile si deja ii alesesem un nume…Nu puteam sa renuntam la ea asa, pur si simplu!”, a spus tanara mama incercand sa explice gestul de a pastra copilul.

Cand micuta Helena a venit pe lume, parintii se asteptau din clipa in clipa ca aceasta sa moara, intrucat medicii nu-i dadusera sanse prea mari de supravietuie, fetita fiind diagnosticata inca de la nastere cu o forma rara de nanism.

Afectiunea fetitei se pare ca a aparut din cauza genelor deficitare ale parintilor, ambii avand o inaltime de peste 1,80m, cel mai probabil generata de o tulburare hormoinala a organismului.

Cu toate acestea, micuta Helena a supravietuit  si, dupa ce a sfidat moartea de trei ori, suferind numeroase operatii este teafara, chiar daca starea ei fizica este una firava.

CITESTE SI >>>

Plangea fara oprire si facea febra! Cand parintii i-au dat sosetele jos, au incremenit! Nimeni nu avea cum sa stie asta!

Pericolul retelelor sociale asupra copiilor! Acest clip trebuie vazut de toti parintii!

Clipul care a induiosat o planeta intreaga! Ce au facut acesti gemeni, la cateva minute dupa ce s-au nascut?

Desi medicii nu ii dadeau sanse de supravietuire, Helena a ajuns la varsta de 2 ani sa demosntreze ca in viata se intampla si miracole. Si-a petrecut primele 3 luni din viata in spital, dar acest lucru a ajutat-o sa mearga mai departe si i-a ajutat pe parinti sa invete cum sa aiba grija de ea.

In urma unor analize mai amanuntite, parintii au aflat ca ambii au aceleasi gene ciudate ale nanismului care s-au transmis la fiica lor, cu toata ce amandoi sunt mai inalti de 1,80 m.

Comments

comments