PARENTING

Copilul tau va scapa de tuse sau bronsita pentru totdeauna cu aceasta reteta miraculoasa

Aceasta perioada a anului este cea in care infectiile bacteriene si virale sunt in floare, provocand la scara larga tot felul de bronsite si viroze. Acest lucru poate sa afecteze sistemul respirator pe perioada mai lungi de timp.

Bronșita este o inflamație a plămânilor determinata de o infectie cu un virus. Aceasta infectie duce la tuse uscată sau umedă persistentă, care poate dura de la câteva zile până la 2-3 săptămâni. Atât copiii, cât și adulții sunt la fel de afectati.

În cazul în care alegem doar medicina conventionala pentru a scăpa de aceste infecții, folosindu-ne de antibiotice nu vom face decat sa crestem rezistenta agentilor patogeni la aceste medicamente. Vă recomandăm să încercați remedii naturale pentru a ajuta sistemul imunitar sa lupte împotriva virusului, fără efecte secundare nedorite.

Acest remediu poate vindeca cele mai complicate tipuri de bronsite pentru care medicina moderna nu are nici o soluție sigura.

CITESTE SI >>>

INFIORATOR! Se pregatea sa-si hraneasca bebelusul, dar a INCREMENIT cand s-a uitat mai atent

Cum convingi un copil mofturos sa manance tot din farfurie! 4 trucuri care chiar functioneaza

Enterocolita, infectia virala de care sufera cei mai multi copii cand intra in colectivitate! IATA cum o putem combate

Reteta care te vindeca de bronsita sau raceli

Se fierbe o cana (250 ml) de lapte. Lăsați laptele sa se răcească la temperatura camerei, apoi adaugati o lingura de unt si o lingura de miere.

Agitati amestecul bine și apoi adaugati o ceașcă de gălbenuș de ou bine omogenizat si 1/4 lingurita de bicarbonat de sodiu.

Acesta este un remediu foarte eficient nu numai pentru tuse, dar poate, de asemenea, vindeca cu succes bronșită, laringita și traheita, atât la copii cât și la adulți.

Ar trebui să folositi acest remediu înainte de culcare, cel puțin 5 zile, pentru cel mai bun rezultat.

Comments

comments