Tips&Tricks

Cele mai MURDARE 7 locuri de pe corpul nostru! Al saselea te va lua prin surprindere. Milioane de bacterii traiesc acolo

O mulțime de oameni consideră că cea mai murdară parte a corpului este anusul, deoarece vine in contact zilnic cu fecalele. Cu toate acestea, potrivit unui om de stiinta de la Scoala de Medicina Dentara de la Harvard, aceasta nu este singura cea mai murdară parte a corpului.

Hai să aruncăm o privire la alte părți ale corpului, care unde bacteriile se inmultesc inimaginabil de mult:

CITESTE SI >>>

Sa nu dormi niciodata noaptea cu asa ceva pe tine! Avertismentul ginecologilor

Grabiti-va! Acest articol a inceput sa fie STERS de pe net, pentru ca FUNCTIONEAZA! Bautura care da peste cap industria farmaceutica

Uita-te bine in oglinda! Daca ai aceste pete maronii pe irisul ochilor, ceva GRAV ti se intampla fara macar sa stii

Axilele, sau partile de sub brate – credeti sau nu, această parte a corpului colectează mai mult de 80.000 de bacterii zilnic. Acesta este motivul pentru care apare si mirosul neplăcut, pe masura ce bacteriile încep să se răspândească si când nu se aplică un deodorant sau un antiperspirant.

Urechile – ceara din urechi lubrifiază canalul auditiv și îl protejează de bacterii, apa si insecte. Cu toate acestea, în cazul în care nu sunt curățate în mod regulat și în mod corespunzător, urechile pot dezvolta infecții fungice.

Unghiile – pielea de sub unghii conține bacterii mortale. Atunci când unghiile nu au fost curățate în mod corespunzător, aceste bacterii pot provoca tot felul de probleme de sănătate.

Cap – Da, se pare ca o multime de bacterii pot fi prezente în păr, ceea ce face capul unul dintre cele mai murdare parti ale corpului. Pentru a evita problemele de sănătate, trebuie să vă spălați părul în mod regulat evitand astfel răspândirea microbilor.

Buricul- Surprinzator, buricul este mediul perfect pentru dezvoltarea bacteriilor. De cele mai multe ori, buricul este o paret a corpului complet ignorata. Chiar si la dus, foarte multa lume evita sa -si curete buricul, nestiind cate bacterii se ascund in el.

Nasul – pentru a preveni acumularea de bacterii, aveți nevoie sa va curățati nasul în mod regulat.

Comments

comments