Am crezut ca e o gluma: A pus o banana si un ou in pamant! Rezultatul te va face sa incerci si tu acest lucru

Grădinăritul are la bază 3 reguli: crearea unui spațiu propice pentru viitoarea planta, fertilizarea solului și udarea plantelor după plantarea lor.

Al doilea pas, fertilizarea, este foarte important deoarece este ceea ce da plantelor toate substantele nutritive de care au nevoie să crească în mod corespunzător și să supraviețuiască, chiar dacă solul nu îndeplinește toate condițiile pentru o creștere corespunzătoare.

CITESTE SI >>>

A bagat o lingurita de metal in frigider, dupa care a pus-o pe ochi! E incredibil ce s-a intamplat dupa 3 minute

TRUCUL ANULUI! Fa asta la telefonul tau si vei putea face cele mai misto poze

Poti ghici care dintre aceste galbenusuri provine de la o gaina sanatoasa?

Dar știți că se poate sări peste pasul al doilea? S-ar putea crede că este imposibil ca plantele să crească fără fertilizare dar avem cel mai bun truc pentru grădinărit pentru tine, care va elimina nevoia de a cumpăra îngrășământ pentru totdeauna!

Dacă sunteți pasionați de grădinărit, probabil știți că îngrășămintele conțin de obicei diverse ingrediente care amestecate fac plantele să crească în mod corespunzător cum ar fi sulful, azotul și potasiul. In zilele noastre puteți găsi aceste amestecuri în îngrășămintele din aproape orice magazin sau puteți folosi gunoi de grajd, care nu este atât de plăcut.

Cu toate acestea, se pare că nu trebuie să utilizați îngrășăminte pentru a ajuta o plantă să crească; este suficient să folosiți un ou si o banana. Doar aceste două ingrediente introduse în gaura sau în recipientul unde plantați răsadul poate să producă semințele și fructele de care aveți nevoie.

Aceste două ingrediente conțin exact cantitatea de nutrienți care sunt prezente în îngrășămintele pe care îl cumpărați de la magazin. Dar folosirea bananei și a oului este chiar mai indicată, deoarece acestea două sunt organice.

Dacă doriți să încercați acest truc, urmăriți clipul de mai jos și veți afla exact cum să faceți acest. Acesta vă lămuri de ce funcționează atât de bine și vă va explica cum să-l folosiți în mod corespunzător.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger