INTERNATIONAL

Daca te suna un necunoscut si intreaba „Ma auziti acum?”, inchide imediat telefonul! Uite ce ti se poate intampla

Un nou tip de frauda prin telefon a facut deja mii de victime. Autoritatile i-au avertizat deja pe cetateani ca daca primesc un telefon prin care aud intrebarea „Ma auziti acum?!” sa nu raspunda in nicuin fel si sa inchida imediat telefonul.

Acest tip de escrocherie se practic in special in tarile din Europa de Vest. Aceasta este intrebarea pe care o adreseaza hotii persoanelor necunoscute pentru a le fura baii din conturi.

CITESTE SI >>>

Profa Lydia, data afara din functie din cauza fotografiilor aparute pe net! Ce se vedea in poze, i-a innebunit pe elevi

Femeia asta a fost OTRAVITA timp de 35 de ani fara sa stie! Sursa se afla la ea in casa! Multi au asa ceva in casa fara sa stie cat de periculos este

Puloverul pentru virgine, lansat in Japonia, ia cu asalt internetul!

Politia din marea Britanie este in alerta, dupa ce un nou tip de escrocherie prin telefon a luat amploare si a lasat mii de oameni fara bani in consturi. Hotii suna la persoane necunoscute si le adreseaza intrebarea „Ma auzit acum?”

Scopul hotilor este de a inregistra amprenta vocala a celor de la celalata parte a firului, persoane pe care le au in vizor si stiu despre ei ca detin conturi bancare, relateaza The Independent.

Federal Communications Commission (FCC) a atras atenti ca infractorii pot folosi amprenta vocala a victimelor si pot accesa conturile acestora.

Este vorba de un serviciu mai rar folosit la noi in tara, prin care amprenta vocala tine loc de semnatura fizica sau electronica in contractele cu bancile. Unele telefoane mobile sunt dotate cu aceasta functie de amprenta vocala, care poate fi manipulata chiar de infractori.

Mare atenti, daca aveti telefoane dotate cu aceasta amprenta vocala ar trebui sa o dezactivati sau sa nu raspundeti la apeluri necunoscute

Comments

comments