Sanatate

ATENTIE! Aceasta mancare deseori consumata poate produce VIERMI in organismul uman care se inmultesc in interior

Ar trebui sa fim foarte atenti cand vine vorba de alimentatia noastra, intrucat unele produse pot sa contina paraziti care odata intrati in organismul nostru se pot dezvolta fara ca noi sa stim.

Din nefericire, mulți oameni din întreaga lume nu sunt constienti de pericolul la care se expun si ajung sa isi dea seama de acest lucru cand este deja tarziu, iar parazitul s-a impanzit in toit corpul.

CITESTE SI >>>

Semne INGRIJORATOARE ca manaci PREA MULT ZAHAR! Nu le ignora

S-a aflat ACUM! Tigarile electronice produc o BOALA IREVERSIBILA a plamanilor

MARE ATENTIE! Nu mai mancati NICIODATA aceasta parte din puiul de gaina

Este si cazul unui barbat care acuza dureri de cap severe, dar si alte simptome ciudate. Medicul care l-a consultat a aflat ca barbatul calatorise de-a lungul timpului prin mai multe tari din Asia, precum China, Tailanda, Japonia si Coreea de Sud. Si-a dat seama imediat ca in timpul uneia dintre calatoriile sale a contactat un parazit des intalnit in aceste zone.

Medicul a trebuit sa faca o interventie chirurgicala pentru a scoate parazitul, intrucat impotriva sa nu exista niciun fel de tratament.

Teniile sunt oganisme care se ataseaza de alte organisme vii in scopul de a supravietui si a se inmulti. Acestea se pot gasi in carne si in apa contaminata. Prin consumarea produselor contaminate cu tenii, acestia intra in tubul digestiv al omului unde depune oua si se inmulteste.

Cei mai multi oameni care au tenii in organism nu au niciun simptom, altii pot avea urmatoarele simptome:

–  dureri de cap
–  scădere în greutate inexplicabilă
–  blocarea intestinului
–  probleme digestive

Puteti contacta un astfel de parazit prin consumul de carne de vită sau porc crudă sau insuficient de gătită. Alimente contaminate pot conține ouă de tenie sau larve, care cresc în intestine atunci când sunt consumate.

Prin gatirea carnei larvele sunt distruse. De asemenea, igiena precara poate produce raspandirea teniei. Larvele teniei pot aparea în materiile fecale si pot fi răspândite la alti oameni. De aceea ar trebui să ne spălam pe mâini în mod corespunzător pentru a impiedica răspândirea infecției.

Speram că veți găsi util acest articol și nu uitați să-l împărtășiti cu prietenii și familia.

Comments

comments