INTERNATIONAL

Ce au vazut pasagerii unui avion, cand s-au uitat pe geam!

Cel mai mare coșmar al oamenilor care călătoresc cu avionul este, bineînțeles, teama că aeronava ar putea să se prăbușească.

Pasagerii unei curse aeriene au fost la un pas de a-și înghiți limbile în momentul în care au observat că din aeronava lor urmează să cadă o bucată mare de tablă.

Avionul a decolat din Londra și urma să aterizeze în Florența, Italia. Însă zborul s-a oprit brusc, când avionul a fost nevoit să facă o aterizare de urgență.

Jurnalistul Cole Moreton de la The Daily Telegraph, care se afla în avion, a văzut totul și a explicat mai pe îndelete ce s-a întâmplat acolo: „S-a auzit un zgomot și toată lumea a tresărit. Apoi stăteam cu toții acolo, cu sufletul la gură gândindu-ne că nu e în regulă ce se întâmplă. Oare pilotul știa? Cu toate astea nu ne prăbușeam, așa că au fost câteva minute extrem de tensionate, așteptând un anunț oficial. A fost o ușurare când am ajuns la sol”

După incident, avionul s-a întors pe aeroportul din Londra, de unde pasagerii au fost transferați către o altă aeronavă. Când a revenit la sol, o bucată din aripa avionului era distrusă

 

Comments

comments