INTERNATIONAL

Cum s-a razbunat femeia care a fost parasita de sotul ei printr-un biletel. Tot orasul a aflat fara sa vrea povestea lor

O femeie părăsită de soțul ei a găsit o metodă de a se răzbuna la care, probabil, nu s-ar fi gândit nimeni până acum.

 

Femeia din Manchester, Marea Britanie, a lipit mai multe postere în oraș cu soțul ei alături de un mesaj în care îl face mincinos și ticălos, potrivit AsianTown.

 

Răzbunarea vine după ce femeia ar fi găsit un bilețel de la soțul ei care o informa că o va părăsi. Atunci, femeia a simțit nevoia să se răzbune.

 

Considerând că gestul pe care l-a făcut bărbatul este lipsit de responsabilitate și bun simț, soția a lansat un avertisment în comunitate, ca nu cumva si alte femei să aibă de suferit de pe seama lui.

 

Astfel, ea a lipit poza soțului pe unde a apucat prin oraș, alături de mesajul: „Mincinos și ticălos din zonă, căsătorit și cu doi copii acasă. A fugit de familia lui și a anunțat gestul printr-un bilețel.”

 

Afișele au fost lipite in stațiile de autobus, dar și pe mijloacele de transport în comun din Prestwich, Manchester și conțineau și numele bărbatului, data nașterii și numărul său de telefon.

 

Comments

comments