Un adolescent din Marea Britanie si-a piedut patru dinti si iubita din cauza dependentei bizare pe care o are.

Josh, din Cornwall, Marea Britanie este dependent de sucul energizat de portocale Lucozade si cheltuieste lunar o mica avere pe acest lichid.

Tanarul de 19 ani a ajuns deja sa bea, in medie, 5 litri de Lucozade pe zi pe care plateste aproape 100 de euro saptamanal.

Dependenta lui a devenit atat de acuta, incat a fost nevoit sa un imprumut de peste 3.000 de euro pentru a o putea sustine din punct de vedere financiar, dupa cum precizeaza Reveal.co.uk

Pentru ca inghite zilnic o cantitate mult prea mare de zaharuri care se regasesc in bautura energizanta, organismul lui Josh a inceput sa cedeze, astfel ca nu este de mirare ca i-au cazut deja 4 dinti.

Tanarul sustine ca a inceput sa bea bautura pentru a scapa de oboseala. „Lucozade parea ca-mi da energie si ma scapa de oboseala”, a spus Josh pentru TheSun.co.uk. Acum este disperat sa se lase de obiceiul sau, insa nu reuseste.

„Dintii mei sunt intr-o stare extrem de precara. Mi-am pierdut iubita si imi ruineaza viata, dar este singura bautura care imi place. As face orice sa ma opresc”

Unul dintre purtatorii de cuvant al companiei a declarat ca bautura ar trebui sa fie consumata ca parte a unei alimentatii echilibrate si nu in exces.

Lucozade

 

Comments

comments