WOW

Fara sa spuna un cuvant, acest videoclip de 6 minute TE VA LASA MUT

Publicitatea negativă ațintită împotriva industriei cărnii din întreaga lume este în continuă creștere în zilele noastre. Există numeroase documentare și cărți care descriu în detaliu politica industriei cărnii și acest lucru a atras după sine o revoltă masivă în rândul oamenilor.

Fără să spună un cuvânt, acest scurt video de 6 minute vă va lăsa fără cuvinte

CITESTE SI >>>

Videoclipul SECRET care iti arata de ce sunt in stare pentru a face bani din consumul de carne – VIDEO

Va mai amintiti de baietelul abandonat care era sa moara de foame? Uite cum arata azi

17 tari unde SANII sunt mai periculosi decat ARMELE

Videoclipul este o scurtă parte a documentarului „Samsara” și oferă informații importante despre carnea de porc, carnea de pasăre și cea de vită, precum și despre magazine alimentare unde aceasta e comercializată.

Cu toate acestea, filmul nu arată animale expuse la violență și nu urmărește o acțiune anume. Mark Magidson, producătorul documentarului, spune că filmul este mai mult despre emoție, mai degrabă decât despre vreo experiență intelectuală. Mai mult, el susține că nu a avut nici o intenție specială când a făcut această filmare.

Potrivit site-ul oficial al documentarului, Samsara își propune să exploreze minunile lumii, căutând să surprindă cele mai neașteptate preocupări ale umanității

Documentarul a fost filmat în decurs de 5 ani, în 25 de țări diferite. Scopul său este de a arăta „modul în care ciclul nostru de viață reflectă ritmul planetei.”

 

Comments

comments