HALUCINANT! Satenii din satul violatorilor se razbuna pe presa, pentru ca i-a facut de ras: „Ar trebui să vină toţi din Valeni sa va violeze”

Scandalul continuă în judeţul Vaslui, în cazul celor șapte băieți acuzați că au violat o fată de 18 ani din comuna Văleni.

Oamenii devin din ce în ce mai agresivi și în mod halucinant nu par deloc şocaţi, supăraţi, îngroziţi de ce s-a întâmplat ci sunt nemulţumiţi de faptul că renumele comunei a fost pătat.

Unul dintre sătenii din Văleni s-a declarat extrem de indignat de faptul că presa a mediatizat cazul celor 7 băieți acuzați de viol, spunând unui grup de jurnaliști că i-au făcut de rușine. „N-au făcut nimic, au pupat o fată”, a spus bărbatul întrebat de un reporter al Antenei 1 dacă crede că băieții sunt vinovați.

De altfel, jurnaliștii prezenți în comună au primit amenințări din partea localnicilor. „Ar trebui să vină toţi din Văleni să vă violeze, ca să vedeţi ce este violul!”, a spus un localnic.

Cei şapte suspecţi sunt cercetaţi sub control judiciar. Aşadar, sunt liberi. Trebuie doar să se prezinte în fiecare zi la poliţie.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger