INTERNATIONAL

Imaginea care a rascolit internetul si a ajuns virala. „Ramas bun, prieten drag”. Ultimele clipe de viata ale unei gorile care moare in bratele ingrijitorului sau

O gorila, care a devenit cunoscuta in intreaga lume, dupa ce selfie-ul in care a aparut cu ingrijitorul sau a ajuns sa fie virala, a murit in bratele „prietenului ei de o viata”, care a salvat-o pe vremea cand era bebelus.

Gorila Ndakasi a fost surprinsa cand si-a dat ultima suflare, in timp ce era tinuta in brate de ingrijitorul sau, Andre Bauma, la Virunga National Park, din estul Congo-ului, informeaza Dailymail.co.uk

gorila imagine virala ingrijitor

Ndakasi a murit la varsta de 14 ani. Ea a fost salvata de angajatii parcului national, pe vremea cand avea doar 2 luni, cand a fost gasita atarnand de corpul neinsufletit al mamei sale, care fusesera impuscata de un grup de bastinasi din zona.

Imaginea cu gorila care moare in bratele ingrijitorului sau este o noua poza, care a devenit in scurt timp virala si care o are ca protagonista pe gorila Ndakasi.

in 2019 gorila a devenit cunoscuta pe internet, dupa ce a aparut intr-o fotografie selfie, alaturi de partenerul sau, Ndeze. Imaginea in care gorila sta in spatele unui ingrijitor a devenit virala.

gorila ingrijitor virala

Comments

comments