S-a maritat virgina, dar cand a vrut sa faca sex cu sotul ei a avut un SOC! Ce s-a intamplat in noaptea nuntii

O tanara care a vrut sa ramana virgina pana in momentul in care se va casa tori, a avut parte de un soc tocmai la cateva ore dupa ce si-a pus prirostiile! Ce s-a intamplat?

Samira a vrut sa respecte traditia musulmana si s-a casatorit virgina la 24 de ani. In noaptea nuntii a avut parte de un soc.

Samira s-a maritat din dragoste cu un barbat din aceeasi cultura musulmana. Tanara si-a pastrat virginitatea pana la casatorie. In momentul in care ea si sotul sau au incercat sa faca sex au avut parte de un soc, potrivit Wowbiz.ro.

CITESTE SI >>>

Ce a patit aceasta femeie, in urma unui obicei pe care multe il avem! E INGRIJORATOR

Aceste fete au ramas GRAVIDE dupa o petrecere la piscina! Ce s-a intamplat

Cum le dau de înţeles bărbaţilor femeile japoneze că vor să facă sex – VIDEO

Femeia nu putea fi penetrata. In momentul in care barbatul se apropia de ea, muschii vaginali se contractau atat de puternic incat actul sexual nu putea avea loc. Samira a mers la medici care i-au pus diagnosticul de vaginism. Pentru a se trata de boala, tanara a fost nevoita sa faca tratament timp de cateva luni.

Vaginism este termenul medical ce descrie existenta unui spasm involuntar al muschilor din jurul vaginului, al muschiului ridicator anal sau al muschiului pubococcigian.

Contractia este reflexa, si prin inchiderea vaginului face imposibila sau foarte dureroasa orice tip de penetrare (inclusiv penetrarea sexuala, introducerea tampoanelor sau tuseul vaginal din cadrul examinarii ginecologice).

Comments

comments

Author: johnyhilfiger