Se cauta peste 600 de persoane pentru un job platit la stat cu 5.000 lei pe luna. Ce test trebuie sa treaca viitorii angajati

Peste 600 de oameni ar putea deveni angajati ai statului pentru a pazi padurile Romaniei. Acestia ar urma sa primeasca salarii nete de 5.000 de lei.

Ministerul Mediulului intentioneaza sa infiinteze Garda Padurilor, un fel de DNA al padurilor si pune la bataie 600 de posturi. Persoanele care urmeaza sa fie angajate trebuie sa fie incoruptibile.

Decizia a fost luata in urma jafului din padurea din Piatra Craiului, acolo unde aproximativ 2.000 de hectare de padure au fost defrisate ca si cum n-ar fi existat niciodata.

Pentru stoparea jafului, Ministerul Mediului incearca constituirea unei structuri de control din 617 inspectori, o parte din ei fiind angajati ai fostelor inspectorate silvice.

„Îi vom pune într-o situație reală de control și vom putea vedea cine trece testul și cine nu. Salariul poate să meargă până la 5.000 de lei net și mai mult decât atât. Să existe o cât mai mică tentație către corupție”, a spus Cristiana Pasca Palmer, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Estimările făcute de unele ONG-uri arata ca anual din pădurile noastre dispar 8,8 milioane de metri cubi de lemn.

 

CITESTE SI >>>

Vesti bune pentru romani! Vor primi bani inapoi de la stat pe ultimii 3 ani

Un oras din Romania depaseste Londra, Paris si Milano la calitatea vietii

Hartuirile SEXUALE din Koln, un joc sinistru al violului, ajuns un fenomen in lumea araba. Ce inseamna Taharrush – VIDEO

 

 

Comments

comments

Author: johnyhilfiger

1 thought on “Se cauta peste 600 de persoane pentru un job platit la stat cu 5.000 lei pe luna. Ce test trebuie sa treaca viitorii angajati

Comments are closed.