Secretul care se ascunde in pasta de dinti! Ce semnifica dungile colorate de la baza tuburilor

Sigur, toti ne spalam pe dinti cu pasta cumparata din comert. Cu totii stim cum arata acele tuburi de pasta de dinti, insat recipientul in sine a ajuns sa fie ceva banal. Atat de des intalnit si vizualizat, incat cu geru putem observa diferentele sau semnele ascunse.

Astfel, sunt putini cei care au observat ca aproape toate tuburile in care se gasesc pasta de dinti au la baza lor niste dungi de diferite culori. Probabil ca nimeni nu banuia ce semnificatie au acele dungi

Ce semnifica dungile colorate de la baza tuburilor de pasta de dinti

Astfel, in functie de culoarea dungii existente pe pasta de dinti putem afla informatii valoroase despre aceasta.

Linia de culoare verde indica faptul ca pasta este facuta din ingrediente naturale si medicinale. Pe de alta parte, linia neagra de pe tub indica faptul ca pasta de dinti contine doar ingredeiente chimicale, in timp ce linia verde indica faptul ca pasta de dinti este facuta doar din ingrediente naturale.

Daca intalniti o pasta de dinti cu o dunga rosie pe tub, acest lucru indica faptul ca pasta de dinti a fost creata atat cu ingrediente naturale cat si chimicale.

Acum ca stiti ce semnifica fiecare dunga colorata de pe tubul de pasta de dinti, aveti grija la produsele pe care le cumparati!

Comments

comments

Author: johnyhilfiger