Semne ca te masturbezi prea des! Ultimul ITI VA SCHIMBA PERSONALITATEA

Toata lumea face acest gest pe care societatea noastra il considera unul rusinos! O data, de doua, trei ori pe saptamana, sau chiar zilnic, aproape oricine are acest obicei considerat de specialisti unul sanatos! Cu toate acestea, exista si un revers al medaliei, acela in care autosatisfacerea in exces poate sa produca alte efecte decat cele dorite!

Fie că te autosatisfaci de două ori pe săptămână sau de două ori pe zi, aceasta nu este considerată o problemă de către specialişti, decât în momentul în care începe să aibă urmări neplăcute asupra existenţei tale.

CITESTE SI >>>

Ce se intampla cu barbatii care se AUTOSATISFAC zilnic

Lucruri mai putin stiute despre masturbare

A aparut un nou „tip de amor”! Uite de ce toate femeile vor sa-l practice

„Oricât de des te autosatisfaci, nu este deloc o problemă decât în momentul în care începe să îţi afecteze viaţa într-un mod negativ”, susţine Dan Drake, un terapeut specializat pe problemele dependenţei de amor.

Astfel, conform specialiştilor, autosatisfacerea devine o problemă atunci când:

1. Începi să ai dureri. Unii bărbaţi fac asta de atât de multe ori, încât îşi pot face răni asemeni unor inflamaţii sau îşi pot provoca o afecţiune care se numeşte Peyronie. Boala se caracterizează printr-o plagă sau un nodul tare care se formează în interiorul penisului.

Plaga care este asemănătoare unui ţesut cicatrizat se dezvoltă deasupra sau dedesubtul penisului într-o membrană ce poartă numele de tunica albuginea care înveleşte ţesutul erectil. Plaga se manifestă iniţial ca o inflamaţie localizată şi se dezvoltă pe parcurs într-un ţesut cicatrizat, putându-se ajunge chiar la operaţie.

2. Dacă are efecte negative asupra relaţiei tale sau asupra serviciului. Autosatisfacerea îţi poate afecta viaţa dacă preferi să stai acasă pentru a-ţi provova singur plăcere în loc să te întâlneşti cu prietenii tăi. Sau dacă ai întârziat la o întâlnire importantă la serviciu, dornic să ajungi pe culmile extazului cu o revistă deocheata în faţă.

3. Ai probleme cu ejacularea. Unii bărbaţi care folosesc tot felul de casete ori publicaţii, în combinaţie cu diferite mişcări asupra organului îşi dau seama că în timpul amorului nu mai pot avea aceeaşi problemă. Conform medicului Tobias Kohler, doctor specializat în urologie la Universitatea Illinois-ul de Sud, actul de frecare trimite anumiţi stimuli către creier care te ajută să ai orgasm doar când ai parte de … un act solo. Ai putea experimenta o problemă gravă atuni când îţi găseşti o parteneră.

4. Ai încercat să te laşi, dar nu ţi-a ieşit. „Unul dintre criteriile de bază ale oricărui tip de dependenţă este pierderea controlului”, este de părere amorologul Dan Drake. Este acelaşi tip de adicţie, ca în cazul fumătorilor, alcoolicilor sau cartoforilor. Trebuie să recunoşti că ai pierdut controlul şi să mergi să rezolvi situaţia la un specialist.

5. Dacă încerci să faci un copil. Mai mult, dacă o faci prea des, îţi scade şi producţia de spermă, spun aceiaşi experţi. Dacă faci asta zilnic, timp de două săptămâni, producţia de spermă a unui bărbat scade cu până la 50 la sută. Şi dacă tu şi partenera ta încercaţi să faceţi un copil, şansele pot scădea dramatic”, susţine Kohler.

Sursa: Libertatea.ro

Comments

comments

Author: johnyhilfiger