SFASIETOR! Imbratisarea dinaintea mortii a unui cuplu casatorit de 75 de ani

O imagine bulversantă în care doi bătrâni care au trăit de o viață împreună și-au îndeplinit dorința de a muri împreună a ajuns să fie virală pe internet.

Jeanette Toczko, în vârstă de 96 și soțul ei, Alexander Toczko, în vârstă de 95 de ani, din San Diego, California au murit la doar câteva ore după ce s-au așezat în pat și s-au ținut de mână.

Cuplul a petrecut o viață de om împreună, după ce au devenit prieteni, încă de la vârsta de 8, respectiv 9 ani. Erau căsătoriți de 75 de ani.

 

Într-o zi însă, domnul Toczko a suferit o fractură de șold în timpul unei căzături, incident care l-a imobilizat la pat. Un azil de bătrâni i-a trimis acasă un past special, pe care l-a așezat lângă patul iubitei sale soții.

Pe măsură ce starea de sănătate a dlui Toczko s-a înrăutățit, și Janette începuse să se simtă din ce în ce în ce mai rău. Cei doi mereu au vrut să întâmpine clipa în care vor muri în propriul lor pat, ținându-se în brațe.

——————-

CITESTE SI : Carnea de pui din comert este OTRAVA pentru organism!

——————

Scena a fost surprinsă de fiica lor, care povestește cu lacrimi în ochi pentru canalul de știri 10 News, că în ziua în care Janette s-a trezit din somn și a realizat că soțul ei a murit peste noapte, a decedat și ea, nu înainte de a-i spune celui cu care a împărțit o viață: „Vezi? Asta e ce ți-ai dorit! Ai murit în brațele mele și te iubesc. Te iubesc, așteaptă-mă că vin și eu”

După această replică sfâșietoare, rudele s-au retras pentru ca Janette să petreacă ultimele clipe alături de soțul ei, iar în 24 de ore distanță murea și ea, cel mai probabil, împăcată cu sine și cu viața.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger