INTERNATIONAL

SOCANT! A abuzat de fiica sa pentru a-i arata ca „este mai bine cu un barbat”! Ce pedeapsa a primit

Caz socant in Anglia! Un barbat si-a vi0lat fiica, dupa ce aceasta i-a spus ca este lesbiana.

Barbatul din Warwick, Anglia, a fost condamnata la 21 de ani de inchisoare pentru ca a abuzat de fiica ei in varsta de 16 ani, despre care aflasera de curand ca se simte atrasa de femei.

CITESTE SI >>>

„Balena Albastra”, jocul care se raspandeste pe net, determina tinerii sa SE SINUCIDA! Printre ei, un adolescent din Romania

Mama unei fetite de 4 ani, dupa experienta terifianta la piscina: „Intestinele ei erau in mana mea”

Bebelus, mort intr-un accident, adus la viata de un ofiter de politie! Este un inger salvator
Potrivit cotidianului britanic The Independent, barbatul, care nu este la prima abatere,  si-a iesit din minti cand a aflat ca fiica este lesbiana si a vrut sa-i arate ca relatiile intime cu un barbat sunt mai bune.

Fiica acestuia i-a marturisit marele ei secret, disperata fiind si incercand sa-si gaseasca identitatea. Cand a aflat, barbatul a reactionat extrem de violent.

Barbatul a ajuns la politie, dupa ce membrii familiei l-au reclamat. In urma anchetei deschise, s-a descoperit ca acesta mai abuzase alte doua fiice, timp de 20 de zile.

Agresorul a fost acuzat in final de 3 violuri si 9 atacuri de natura sexuala, iar un judecator din Warwick a decis ca trebuie sa stea 21 de ani in chisoare

Comments

comments