PENIBIL

SOCANT! O tanara crede ca a ramas GRAVIDA cu cainele ei si cere sfaturi pe Facebook

Un caz destul de şocant s-a întâmplat de curând în mediul virtual şi a zguduit din temelii părerile internauţilor. Astfel, o tânără a scris că este posibil să fi rămas însărcinată cu câinele ei doberman.

Speriată de situaţia creată, tănara a scris pe Internet un mesaj, precum că va rămâne însărcinată cu câinele ei, şi iată de ce presupun acest lucru! A intrat pe contul ei de Facebook şi a cerut ajutor/sfaturi de la oricene putea să o ajute, întrebând dacă există riscul ca o femeie să rămână gravidă cu un câine?

Aceasta s-a speriat foarte tare, deoarece a avut un accident la baie, a făcut duş şi după i-a venit rău şi a căzut jos lăngă duş, iar în acel timp, câinele ei a întreţinut raporturi sexuale în timp ce ea era leşinată, potrivit cancan.ro.

Tânăra povesteşte cum s-a trezit sperită cu câinele peste ea. Aceasta de frică a mers imediat la farmacie şi a luat pastila de a doua zi, să nu rămână însărcinată.

Inedit este că tânara nu ştia nimic despre împerecherea între specii diferite şi că aceasta nu face posibil aşa ceva, adică nu există să rămână gravidă, astfel tânăra s-a facut de ruşine pe Facebook. Cu acel mesaj ea a dorit să fie sigură că nu există riscul de o sarcină nedorită cu frumosul ei doberman.

 

wow

 

Comments

comments