Uita-te bine la buricul tau! Forma lui iti spune de ce boli suferi

Există mai multe lucruri mici și semne de pe corpul tau care pot să facă trimitere la afecțiuni ascunse ale organismului. Este important ca aceste semne să fie cunoscute, deoarece acestea sunt simptome ale unor boli periculoase, iar cunoașterea lor îți poate salva viata.

Acest articol dorește să îți arate cum forma buricului tău poate dezvălui dacă anumite organe functionarea corespunzatoare în organism.

CITESTE SI >>>

Totul despre HPV, virusul vinovat de cancerul de col uterin! Invata cum sa te protejezi de el pana nu e prea tarziu!

S-a dus la doctor ca avea respiratia urat mirositoare! Cauza era insa o GRAVA PROBLEMA DE SANATATE

Cum ne dam seama daca avem bacterii paraziti sau cancer doar evaluandu-ne gatul

Buricul iese în afară, ca un buton

În cazul în care buricul are această formă, trebuie să observi dacă el are tendința de a se mări. În cazul în care iese în afară mai mult decât de obicei, nu este normal si este primul semn al apariției herniei de disc.

Buricul are o formă bombată

Oameni care au această formă bombată sunt mai predispuse la a contacta virusuri și răceli.

Buricul bagat inauntru

Această formă a buric poate indica probleme cu sistemul digestiv. De asemenea, în mai multe cazuri, persoanele cu această formă buric au probleme cu greutatea. De asemenea, aceasta poate duce uneori la constipație.

Buricul care arată ca o migdală

Persoanele cu aceasta forma de buric, pot să sufere migrene severe și de dureri musculare si osoase. De asemenea, această formă buric poate fi un semn de fragilitate a oaselor.

Buricul umflat în formă de U

Persoanele cu această formă buric au adesea probleme cu boli de piele și de rinichi. Mai mult decât atât, această formă buric poate provoca deformări ale nou-născuților.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger