ACTUAL

VIDEO! 30 de imigranti au inregistrat momentul in care abuzau o tanara frantuzoaica

Un videoclip postat pe internet surprinde momentul in care un grup de imigranti sirieni iau cu asalt mai multe fete, uneia ridicandu-i fusta in sus.

In imagini se observa cum un tanar este incurajat de cei din grupul lui sa sara pe biata fata, lipsita de aparare. Barbatul se duce in fuga spre ea si ii ridica fusta, timp in care celelate fete incearca sa se refugieze din calea tinerilor pusi pe glume proaste.

Tanara, vizibil intimidata de gestul badaranesc al barbatului isi da in jos fusta in graba, incercand sa se faca nevazuta printre rafturi.

Barbatul de origine siriana, este incurajat de prietenii lui in timp ce este filmat abuzand sexual o tanara frantuzoaica, lovind-o peste fund si ridicandu-i fusta.

CITESTE SI >>>

Previziuni sumbre: UE SE DESTRAMA, iar Europa se va imparti in PATRU! Ce se va intampla cu Romania

Destinul tragic al unei fete din Pakistan care a fost violata! Ce ii cer autoritatile familiei este DE NEINCHIPUIT [VIDEO DOCUMENTAR]

Profetiile CUTREMURATOARE ale Babei Vanga pentru 2016: Europa va fi invadata de musulmani…

Videoclipul a aparut pe mai multe publicatii online, inclusiv pe Youtube si, desi in imagini se vede un grup de barbati care par a fi musulmani, informatiile nu sunt inca confirmate oficial.

In lipsa unei surse oficiale, clipul ar putea fi unul menit doar sa incrimineze pe nedrept comunitatea musulmana.

Comments

comments