Arhiva

DOVEDIT STIINTIFIC! De ce sa ne autostimulam zilnic

Se pare ca era in care autosatisfacerea era privita ca pe un pacat capital care te priva de la viitoarele lucruri frumoase din viata ta, este pe cale sa apuna. Noi studii demonstreaza ca masturbarea este benefica pentru organism

Gloria Brame, medic la o clinica din SUA este de parere ca: “Autostimularea este parte a unei vieti intime sanatoase. Este o tehnica sigura si extrem de sanatoasa pentru organism”

Gloria Brame are o prezenta destul de pregnanta in mediul stiintific. Este redactor de specialitate la Huffington Post si are o contributie impresionanta in lumea stiintifica.

––––––-

CITESTE SI >>>

Cat de des face dragoste un cuplu normal

MARIMEA CONTEAZA! Ce marime au barbatiile masculilor, in functie de tara in care s-au nascut [INFOGRAFIC]

Lucruri mai putin stiute despre autosatisfacere

–––––––

Un studiu efectuat de curand indica faptul ca 27% dintre americani s-ar autosatisface zilnic, cu toate ca rezultatele sunt serios puse la indoiala de editorii revistei Menshealth.com.

Care sunt, mai exact, beneficiile autosatisfacerii zilnice

Un studiu realizat in Australia in 2003 indica faptul ca barbatii care 3jaculeaza de 5 ori pe saptamana sunt mult mai putin expusi cancerului de prostata, decat cei care 3jaculeaza mai rar.

Totodata, o ejaculare constanta la barbati are rolul de a intretine muschii pelvieni si de a-i ajuta sa obtina o erectie mai puternica chiar si la varste mai inaintate.

Daca te autosatisfaci mai des, mai ales cu o ora inainte de actul intim, ai toate sansele sa mentii erectia pentru mai mult timp, dar si sa o poti controla si sa intarzii 3jacularea, beneficiu care o va satisface din plin pe partenera ta. Autocontrolul se obtine practicand si cu cat practici mai mult acest lucru cu atat mai mult cotrol ai in timpul unei partide deamor.

––––––

CITESTE SI >>>

Motivele pentru care ar trebui sa dormi FARA HAINE

“Sexul prin haine”! In ce consta si cum sa-l practici corect

Cinci lucruri care se intampla daca NU FACI SEX

––––––

Chiar de vrei sa crezi sau nu, autosatisfacerea intareste sistemul imnutar! De ce? Pentru ca ejacularea creste nivelul hormonului numit cortizol. Acesta are rolul miraculos de a omori hormonii care provoaca stresul. Astfel, sistemul tau imunitar este, in mod indirect, mult mai aparat.

Atat ejacularea cat si orgasmul, la femei sau barbati, elibereaza in corp niste hormoni ai fericirii: oxitocina si dopamina. Acesti hormoni au un rol puternic de a influenta psihicul. Sunt studii care au fost efectuate de-a lungul timpului si considerate valide de comunitatea stiintifica.

Orgasmul este dovedit stiintific ca este unul dintre cele mai puternice droguri pentru organism. insa, in comparatie cu heroina, de exemplu, este un drog benefic, care ne ajuta sa tram mai mult si sa luptam mai bine cu afactiunile din organism.

Comments

comments