Sanatate

Te vei grabi sa te uiti in oglinda cand vei afla ce anume traieste chiar acum pe fata noastra

Acarienii care traiesc pe fata umana sunt probabil cele mai dezgustatoare creaturi despre care ai auzit in ultima perioada. Traiesc pe tesuturile umane impreuna cu partenerii lor si cu copiii, in colonii despre care habar n-avem!

Insa nu ideea ca fiinte microscopice traiesc pe fata noastra este terifianta, ci ce anume pot sa faca pe fetele noastre fara ca noi sa stim.

Cercetarile au arata faptul ca se gasesc cel putin cate doi acarieni pe fiecare geana, iar numarul total al acestora poate depasi cateva sute de mii sau chiar milioane.

Acarienii nu pot fi vazuti cu ochiul liber, intrucat nu depasesc 0,5 milimetri. Sunt fiinte microscopice cu 8 picioare care se inrudesc cu paianjenii. Acestia se ingramadesc pe fata noastra, in special in porii aflati in zona nasului, hranindu-se cu sebuum-ul din ei.

CITESTE SI >>>

Scapa de punctele negre de pe fata in 10 secunde cu 2 ingrediente banale din bucatarie

Parul tau dezvaluie atat de multe despre starea ta de sanatate! Punctul 4 este foarte des intalnit

Descoperire socanta! O greseala pe care o comitem frecvent duce la aparitia celor mai multe boli, inclusiv a cancerului

Acarienii se hranesc cu sebuum si isi depun ouale tot in tenul nostru. Din nefericire, pot provoca si probleme de sanatate, diferite infectii la nivel tegumentar.

Studiile efectuate de un grup de biologi de la Universitatea de stat din Carolina de Nord, arata faptul ca acarienii sunt prezenti in mod sigur la adulţi, in timp ce la tineri, existenta lor este mai rara, potrivit lui Rob Dunn, coautor al studiului, citat de Huffington Post.

Comments

comments