Ce se intampla daca faci dragoste cu un barbat de doua ori intr-o ora?

Pentru barbatii care incearca sa devina tatici, dar si pentru cei care fug ca dracul de tamaie de aceasta responsabilitate exista studii care le pot lamuri curiozitatea in legatura cu acest aspect.

Cuplurile care isi doresc copii, dar inca nu au reusit erau sfatuite, prin diverse reviste mai mult sau mai putin neavizate ca pozitia pe care o abordeaza in timpul actului este una foarte capitala. In fine, asta ar fi doar o parte a „hermeneuticii imperecherii intru procreere” pe care o gasiti pe internet la orice pas. Sfaturi sunt o multime, rezultatul este ratacit in meandrele incertitudinii.

Ce se intampla daca faci dragoste cu un barbat de doua ori intr-o ora?

Un studiu efectuat la Spitalul North Middlesex din Londra arata ca fertilitatea unui barbat se tripleaza daca face sex cu partenera sa de doua ori intr-o ora, potrivit AskMen.com

Rata standard de reusita a unei sarcini prin inseminare artificiala este de doar 6 procente. Studiul arata insa ca o a doua mostra de sperma oferita de un barbat in mai mult de 60 de minute creste aceasta rata pana la 20 de procente

In timp ce Vitamina C, carotenoidele, omega 3 si acidul folic ar fi printre substantele recomandate pentru o fertilitate sporita, concluzia de mai sus poate fi mult mai distractiva. Asa ca uitati de tratamente si pozitii speciale, in cazul in care doriti sa faceti copii si urmati ceea ce studiul va indica.

Alte trucuri populare spun ca o fertilitate crescuta este determinata si de imbunatatirea lichidului seminal. Oamenii de stiinta spun ca daca nu fumezi, faci exercitii regulat, eviti recipientele de plastic si folosesti boxerii sau lenjeria lejera in loc de cea stramta, ai toate sansele sa fii mai fertil.

Revenind la studiu, cercetatorii sunt entuziasmati de descoperirea lor, in contextul in care inseminarea artificiala a crescut exonential. Pe de alta parte, aceasta ar putea reziolva problema care apare anterior deciziei unei femei de a recurge la inseminare artificiala. Pur si simplu facand sex mai des cu partenerul (de doua ori intr-o ora) poti obtine mult mai usor rezultatul dorit.

Stim ca sunt mult sceptici care aduc in discutie argumentul cu…cercetatorii britanici! Dar, chiar daca acest studiu nu ar ajuta la nimic, ce poate fi mai frumos decat sa faci dargoste mai des

CITESTE SI >>>

Sase motive pentru care sa faci dragoste mai des

Mituri despre SEX in care credeai orbeste! UITE de ce sunt FALSE

Cat de des face dragoste un cuplu normal

Nu ti-a spus nimeni asta pana acum! Ce se intampla daca faci dragoste cu mai mult de 20 de partenere?

 

Comments

comments

Author: johnyhilfiger