Dragoste si Sex

Ce inseamna pentru un barbat o femeie „buna la pat”

Toata lumea stie ca o relatie reusita intre parteneri are legatura, in mare parte, cu legatura intima care se stabileste intre ei. De aceea, femeile sunt foarte interesate de felul in care partenerii lor le percep in pat.

Orice femeie dispusa sa aiba o relatie solida cu iubitul sau vrea sa stie, mai exact, ce inseamna pentru el o femeie „buna la pat„. Odata aflat raspunsul, poate sa incerce sa ajusteze si sa faca mici imbunatatiri la atitudine.

Iata o lista cu ce inseamna din perspectiva unui barbat o femeie buna la pat

femeie buna la pat, cuplu in pat

Daca partenerul tau vrea un anumit lucru, iar nu crezi ca nu este ok sa-l faci, nu trebuie decat sa vorbesti deschis despre asa. Daca reusesti sa stabilesti o astfel de conexiune, puteti impreuna sa hotarati ce experiente sexuale vi se potrivesc.

 

Orice barbat vrea sa aiba langa el o femeie fara prejudecati, care sa fie dispusa sa experimenteze mereu lucruri noi. Nu este o noutate acest lucru, insa trebuie sa fie retinuta urmatoarea conditie: nu esti oblugata sa faci ceva ce nu-ti convine sau nu ti se potriveste doar de dragul experimentarii.

 

Barbatii sunt inebuniti dupa gemetele de placere ale unei femei. Si aici exista o mentiune: nu trebuie sa le folosesti cu orice pret pentru ca altfel risti sa falsezi. Nu uita insa sa ii arati vocal ca te simti in culma placerii. Nu uita nici de zgarieturile si muscaturile…desigur si ele cu moderatie.

Barbatii sunt innebuniti dupa femeile focoase, indraznete si deschise la minte…Nu incerca insa sa faci aceste lucruri fortat, asa cum fac femeile in filmele pentru adulti.

 

CITESTE SI >>>

Este foarte important sa urinezi dupa ce faci amor! Iata de ce

Ce se intampla daca faci dragoste cu un barbat de doua ori intr-o ora?

INCREDIBIL! O femeie din patru FACE ASTA in pat, iar barbatii nu-si dau seama

Femeia trebuie sa aiba initiativa. Barbatii nu vor tot timpul sa faca ei primul pas! Daca iti doresti o seara incendiara , ar trebui sa-i arati cest lucru intr-un mod original.
Acelasi lucruri ar trebui sa faci si daca vrei sa incerci lucruri noi in dormitor! Nu trebuie sa astepti propunerea lui. Arata-i doar, subtil, ce anume ai vrea sa experimentezi si te va urma cu placere.

 

Barbatilor le plac femeile care fac sex oral. Dap, asa e, aproape toti barbatii sunt innebuniti dupa acest lucru. Unii masculi sunt de parere ca femeia ar trebui sa stie unele metode prin care să-l satisfacă pe partener. Nici acest lucru nu este obligatoriu daca nu iti place, insa ar trebui sa iei in calcul faptul ca, aproape intotdeauna cine face acest lucru, va fi rasplatit de partener „cu aceeasi moneda”, totul transformandu-se intr-o experienta incendiara.

 

Femeia trebuie sa fie naturala. Exista un mit potrivit caruia femeile ar trebui sa imite artistele din filmele pentru adulti pentru a-si satisface partenerul. Ei bine, ele fac parte dintr-un alt registru al realitatii lui. A fi naturala este o metoda mai buna de a-i incinge imaginatia. Totodata, barbatilor le place sa ajunga la climax in acelasi timp cu ea, astfel ca sincronizarea este foarte importanta.

Comments

comments