INTERNATIONAL

SOCANT! Femeie violata in grup intr-un autobuz, in fata fetitei sale de 3 ani

Caz socant in India! O mamă a fost violată de un grup de bărbați în fața fiicei sale în vârstă de trei ani. Brutele l-au ucis pe fiul ei de două săptămâni înainte să agreseze femeia într-un autobuz, potrivit Dailymail.co.uk

Femeia în vârstă de 28 de ani, se deplasa la sora ei când autobuzul care a oprit într-o stație în orașul Shishgarh în din nordul Indiei. Poliția a susținut că fiica ei, care s- a ascuns într-un colț al autobuzului, a fost singurul martor la scena oribilă prin care  a trecut mama.

Purtătorul de cuvânt al politiei, Surendra Singh Panwar, a declaratcei doi agresori au fost arestați și acuzați de viol în grup și de ucidere din culpă: Femeia însoțită de cei doi minori a coborât la Shishgarh luni seara a lua un autobuz spre Bareilly, unde s-a întâlnit cu cei doi agresori.

Un alt purtător de cuvânt al poliției, Yamuna Prasad a adăugat: Copilul era bolnav de ceva timp si a hotărât să meargă la sora ei pentru a întâlni un tantrik (vindecător budist). Femeia ar fi fost violată în interiorul autobuzului care plecase deja din stația de autobuz. Mai târziu, după ce a scapat de agresori a găsit copilul de două săptămâni mort.

Potrivit Times din India, copilul femeii a fost ucis atunci când atacatorii l-au aruncat la pământ odată cu mama lui. Fetița cea mare a reușit să se strecoare afară din autobuz fără atacatori să o observe. Ea a fost găsită, alături de mama ei inconștientă pe marginea drumului.

Atacul nu este unul singular în India. Recent au fost raportate mai multe astfel de cazuride agresiuni sexuale aplicate atât femeilor cât și minorilor în mijloacele de transport public.

Cazul vine după ce o fată de 15 ani din New Delhi a murit după ce a fost violată și incendiată de un atacator.

Comments

comments