INTERNATIONAL

La 18 ani a ales sa-si vanda puritatea pentru 1 milion de dolari! Motivul te va face sa te gandesti daca s-o condamni sau s-o incurajezi

O tanara de 18 ani a luat hotararea controversata de a-si vinde v!rginitatea in speranta ca va reusi sa stranga suficienti bani pentru a pentru le rascumpara casa parintilor ei, care urmeaza sa fie evacuati din actuala locuinta in februarie, 2016, din cauza datoriilor acumulate.

Aleexandra Khefren, o tanara despre care nu s-a dezvaluit exact decat ca ar locui in Europa planuieste sa isi scoata puritatea la vanzare pentru un milion de dolari, astfel incat sa obtina indeajuns de multi bani pentru a rascumpara casa parintilor ei dar si pentru a-si achita viitoarele studii pe care intentioneaza sa le faca la Oxford University, dupa cum precizeaza publicatia asiatica AsianTown.net

tanara-isi-vinde-virginitatea-1milion-euro

Adolescenta s-a inspirat in demersul ei dintr-o reclama de la o agentie de dame de comanie si dupa ce a vizionat filmul Propunere Indecenta, in care sotia personajului jucat de Robert Redford, Demi Moore, a acceptat de la un om de afaceri sa primeasca un milion de dolari pentru a-si petrece noaptea alaturi de el.

Alexandra a postat mai multe fotografii cu ea pe contul de Instagram. Tanara a devenit cunoscuta in momentul in care a anuntat ca intentioneaza sa-si scoata v!rginitatea la vanzare.

Bruneta, care a incins internetul, a aparut la emisiunea britanica This Morning de la postul de televiziune ITV, cand a declarat: „Aveam 15 ani cand am vazut un film la tv despre o femeie care s-a vandut pentru o seara. Poate pot face si eu acelasi lucru cu virginitatea mea. Am vazut multe fete care fac acest lucru pe sume mult mai mari, de 3 milioane de dolari sau chiar mai mult”.

In ceea ce priveste scopul acestei tranzactii, Alexandra a declarat prezentatorilor emisiunii ca parintii ei nu stiu despre acest lucru si ca le-a spus ca va participa la o prezentare de moda din care ar putea sa castige ceva bani. „Tatal meu este foarte strict. Nu ar putea fi de acord cu ideea mea. Daca nu va afla, nu-i voi  spune niciodata acest lucru”, a completat Alexandra.

Comments

comments