student-puscarie-postare-face

Un adolescent din Boston a fost arestat si asteapta sa fie judecat dupa ce a postat mai multe mesaje pe Facebook. Tanarul de 20 de ani ar putea sa stea 20 de ani dupa gratii din cauza unor versuri.

Tanarul a fost arestat dupa ce a postat pe Facebook versurile unei melodii rap compuse de el, dar care, potrivit autoritatilor incita la violenta si poate fi interpretata ca act terorist.

Versurile melodiei faceau referire la Casa Alba si la atentatul de la Boston: “Toti veti vedea ce voi face eu, voi ucide oameni”.

In ciuda faptului ca autoritatile sunt hotarate sa-l condamne pe tanar pentru instigare la violenta si acte de terorism, prietenii sai sustin ca este nevinovat si ca voia doar sa se faca cunoscut cu versurile pe care le creeaza: "Isi dorea sa devina noul Eminem!".

Cei apropiati au facut chiar o pagina pe Facebook pe care s-au solidarizat pentru eliberarea lui Cameron. Tanarul poate fi eliberat in prezent pe cautiune, dar doar contra sumei de un milion de dolari.

Iata versurile postate de Cameron pe Facebook: “Deci, cand ma veti vedea pierzandu-mi mintile si ajungand la stiri, in presa, cand voi lovi casa ororilor numita Casa Alba, sa nu plangeti, pentru ca VOI, oameni buni, ati facut asta”.

Intr-o alta melodie compusa de el se gaseau versurile: “atentatul din Boston, stati sa vedeti ce voi face eu. Voi deveni celebru”. In instanta, versurile respective au fost prezentate ca probe, cu toate ca pe Facebook era si o continuare in care se specifica faptul ca tanarul Cameron planuia de fapt sa devina celebru prin muzica.

Comments

comments